Χαμός κι αποθέωση κατά την αποχώρηση των διεθνών από τη Νέα Σμύρνη (vid)

Εθνική Ελλάδος

i

PrtScr

Χαμός κι αποθέωση κατά την αποχώρηση των διεθνών από τη Νέα Σμύρνη (vid)

Κώστας Τόπας 08:05 - 15.11.2023

Αρκετοί φίλοι της εθνικής Ομάδας βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης όπου προπονείται η Ελλάδα για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία την Παρασκευή (17/11), αλλά και για την τελευταία αγωνιστική με τη Γαλλία (21/11) στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα προκριματικά του Euro 2024.

Την Τρίτη (14/11) λοιπόν ολοκληρώθηκε και η δεύτερη προπόνηση της «γαλανόλευκης», έχοντας μια επιστροφή, αυτή του Γιώργου Γιακουμάκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, αρκετοί φίλοι της Εθνικής Ομάδας βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές.

Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που η «γαλανόλευκη» μετά την ήττα απ' την Ολλανδία τον Οκτώβριο στην «OPAP Arena», δεν έχει πλέον μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση μέσω του ομίλου και θα διεκδικήσει το χρυσό εισιτήριο για το Euro μέσω του Nations League τον ερχόμενο Μάρτιο.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, πως η προσέλευση για τον αγώνα με τη Γαλλία (21/11) αναμένεται μεγάλη, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει ότι έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια.