Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Υπάρχουν προπονητές που δείχνουν ενδιαφέρον για τη θέση του Πογέτ - Κανείς δε θα τον κρατήσει αν θέλει να φύγει»

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Υπάρχουν προπονητές που δείχνουν ενδιαφέρον για τη θέση του Πογέτ - Κανείς δε θα τον κρατήσει αν θέλει να φύγει»

Ιάσονας Τσίλης 18:11 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 14.11.2023

Ο Αστέριος Αντωνίου, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3, για το ζήτημα που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ, «άναψε φωτιές» με τη δήλωση του ότι ο βοηθός του είναι απλήρωτος οκτώ μήνες και για αυτό δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του για τις αναμετρήσεις με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Όλο το μέχρι πρότινος θετικό κλίμα, που υπήρχε για τον προπονητή της Εθνικής, έχει πλέον αντιστραφεί σε μεγάλο βαθμό και οι πιθανότητες να απομακρυνθεί από τον πάγκο της «γαλανόλευκης» και σύντομα μάλιστα, είναι πάρα πολλές.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου μίλησε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» για το εν λόγω ζήτημα.

Οι δηλώσεις του κ. Αντωνίου

Για το αν έχει γίνει συζήτηση μεταξύ Πογέτ και προέδρου: «Προφανώς και έχει τεθεί το ζήτημα μεταξύ Πογέτ και προέδρου. Εγώ εκφράζω την προσωπική μου άποψη και αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι η πρόκριση της Εθνικής ομάδας και το θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει ο κ. Πογέτ, με ενδεχομένως κάποια αρνητικά, τα οποία βλέποντας το θέμα λίγο εγωιστικά, μπορούμε να πούμε ότι έδωσε αφορμές και πρέπει να φύγει».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πογέτ: «Υπάρχουν κι άλλοι προπονητές, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον μετά από αυτές τις εξελίξεις. Εγώ δεν είμαι αυτός που θα καθορίσει τι θα γίνει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα μπαράζ και κοιτάμε το στόχο της πρόκρισης στο Euro. Αν έρθει το θέμα στο συμβούλιο θα χαρώ να μπω μπροστά σε αυτή την προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα με το βοηθό του Πογέτ».