Η ατζέντης του Χάαλαντ αποκάλυψε γιατί βρέθηκε στο «Μπερναμπέου» - Τι είπε για το μέλλον του Χάαλαντ

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©glomex

Η ατζέντης του Χάαλαντ αποκάλυψε γιατί βρέθηκε στο «Μπερναμπέου» - Τι είπε για το μέλλον του Χάαλαντ

Κώστας Τσιακλής 13:48 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 16.11.2023

Η ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί είχε παρευρεθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ είχε παρευρεθεί πρόσφατα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπράγκα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. 

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε είδηση και έβαλε «φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια που θέλουν τον Νορβηγό επιθετικό να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ραφαέλα Πιμέντα λοιπόν παραχώρησε δηλώσεις στην ισπανική ιστοσελίδα, Relevo και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε στο γήπεδο της Μαδρίτης.

Η επίσκεψη της δεν είχε να κάνει με τον Χάαλαντ αφού είπε τα εξής: «Γιατί ήμουν στο Μπερναμπέου; Έχουμε μια συνεργασία με τον Φερνάντο Μπρίτο, τον ατζέντη του Μάρκος Λεονάρντο (ποδοσφαιριστής της Σάντος, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η Ρεάλ), για περισσότερο από ένα χρόνο. Ο Φερνάντο δεν ήξερε το Μπερναμπέου και τον έφερα. Ήταν επίσης ο Μάξουελ, φυσικά και τον ήξερε, από τότε που ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα. Όταν ήμουν εκεί, μου είπε: "Δεν ξέρω τι κάνω εδώ. Δεν αισθάνομαι καλά". Τα συναισθήματα της Μπάρτσα ήρθαν σε αυτόν. Ήταν πολύ ενδιαφέρον, αλλά πήγαμε μόνο για να δούμε το παιχνίδι...».

Όσο αφορά το μέλλον του Χάαλαντ, η Πιμέντα ανέφερε: «Ο Έρλινγκ είναι πάντα ο κύριος του πεπρωμένου του. Θα κάνει πάντα ό,τι είναι καλό για εκείνον και για τη Μάντσεστερ Σίτι. Όταν όλοι είναι ανοιχτοί να κάνουν μια αλλαγή, θα συμβεί. Ο Έρλινγκ θα σέβεται πάντα. Σίγουρα ο σεβασμός πρέπει να είναι τόσο από την πλευρά του συλλόγου όσο και από την πλευρά των παικτών. Δεν έχω καμία αμφιβολία, η Μάντσεστερ Σίτι θα τον σεβαστεί. Αν πρέπει να γίνει κάτι κάποια μέρα, θα συμφωνήσουμε σε κάθε βήμα μαζί με τον σύλλογο. Είναι πάντα θέμα σεβασμού».

Η Σίτι βάζει στον «πάγο» το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Χάαλαντ: «Θα είναι εδώ για πολλά χρόνια»
PREMIER LEAGUE

15:25 - 14.11.2023

Η Σίτι βάζει στον «πάγο» το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Χάαλαντ: «Θα είναι εδώ για πολλά χρόνια»

Ο Φεράν Σοριάνο, Διευθύνων Σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στο μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ, του οποίου το συμβόλαιο είναι έως το 2027, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Τέλος ρωτήθηκε για το αν ο Νορβηγός είναι χαρούμενος στη Σίτι και απάντησε: «Θα πρέπει να τον ρωτήσετε… Δεν λέω το αντίθετο. Το ξέρω αλλά δεν μιλώ για άλλους. Τα εξαιρετικά αθλητικά αποτελέσματα έρχονται όταν είσαι χαρούμενος».