Βίτορ: «Ήταν ένας καλός και ισορροπημένος αγώνας, δεν θα ξεχάσω ποτέ τους φίλους και τον λαό του ΠΑΟΚ»
i

©Intime

Βίτορ: «Ήταν ένας καλός και ισορροπημένος αγώνας, δεν θα ξεχάσω ποτέ τους φίλους και τον λαό του ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 00:16 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 15.07.2023

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βιτόρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά επίσης αναφέρθηκε και στη θητεία του στον Δικεφάλο του Βορρά.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό, απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά το βράδυ της Παρασκευής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήρθε ισόπαλος με 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό έχει θετικές και αρνητικές πτυχές, λαμβάνοντας υπόψη τον καύσωνα, τη διαφορετική ενδεκάδα ανά ημίχρονο και φυσικά την δυναμικότητα της αντιπάλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε την αίσθηση πως δεν δοκίμασε την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Θα δούμε περισσότερα στο φιλικό της επόμενης Τρίτης (18/7), όταν ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Ράγιο Βαγεκάνο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ Μιγκέλ Βίτορ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά επίσης αναφέρθηκε και στη θητεία του στον Δικεφάλο του Βορρά. 

«Πιστεύω ότι ήταν ένας καλός και ισορροπημένος αγώνας. Ένα καλό τέστ πριν τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη. ανέφερε ο Πορτογάλος αμυντικός και στη συνέχεια μίλησε για το πιο αξέχαστο πράγμα που μου έχει  στην Ελλάδα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους φίλους και τον λαό του ΠΑΟΚ. Αλλά και τον ελληνικό λαό. Πέρασα τρία χρόνια μαζί τους».