Ο Χέντερσον της Έμπολι χλεύασε τον Βλάχοβιτς: «Εσύ κοστίζεις 80 εκατ. ευρώ;» (vid)

Λίαμ Χέντερσον & Ντούσαν Βλάχοβιτς

i

PrtScr

Ο Χέντερσον της Έμπολι χλεύασε τον Βλάχοβιτς: «Εσύ κοστίζεις 80 εκατ. ευρώ;» (vid)

Κώστας Τόπας 09:34 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 23.05.2023

Ο μέσος της Έμπολι, Λίαμ Χέντερσον τα έβαλε με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους, τον οποίο και χλεύασε για το κόστος της μεταγραφής του στη «Γηραιά Κυρία».

Η Γιουβέντους δέχτηκε ποινή - σοκ, καθώς της αφαιρέθηκαν δέκα βαθμοί στο πρωτάθλημα για την υπόθεση των ψευδών λογιστικών στοιχείων. Μετά από αυτή την απόφαση λοιπόν η Γιουβέντους έπεσε στην έβδομη θέση με 59 βαθμούς, πέντε πίσω από την τετράδα, ενώ λίγες ώρες αργότερα γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την Έμπολι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξερράγη για τη νέα ποινή που δέχθηκε η ομάδα του, τονίζοντας ότι «Ένα τέταρτο πριν από το παιχνίδι, ήμασταν δεύτεροι στη βαθμολογία και μετά βρεθήκαμε με 59 βαθμούς, έβδομοι».

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι «μπιανκονέρι» ήταν εμφανώς αποσυντονισμένοι με τη ποινή που δέχθηκαν, με τους παίκτες της Έμπολι να το εκμεταλλεύονται και στο τέλος να πανηγυρίζουν τη νίκη. Μάλιστα, ο Λίαμ Χέντερσον τα έβαλε με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, τον οποίο και χλεύασε για το κόστος της μεταγραφής του στη «Γηραιά Κυρία».

«Ω, 80 εκατομμύρια ευρώ ε;», είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος Σκωτσέζος μέσος της Έμπολι στον Σέρβο στράικερ, για τον οποίο η Γιουβέντους έβγαλε το συγκεκριμένο ποσό χρημάτων τον Ιανουάριο του 2022 για τον αποκτήσει από την Φιορεντίνα.

Τη φετινή σεζόν, ο 23χρονος επιθετικός μετράει 14 τέρματα και τέσσερις ασίστ με τη φανέλα της Γιουβέντους, σε 42 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις.