Η Μπενφίκα «δένει» μέχρι το 2027 τον Βλαχοδήμο

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Η Μπενφίκα «δένει» μέχρι το 2027 τον Βλαχοδήμο

Κώστας Τόπας 12:37 - 08.03.2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο 28χρονος Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, αναμένεται να υπογράψει εντός των επόμενων ημερών νέο συμβόλαιο με την Μπενφίκα, με ισχύ έως τον Ιούνιο του 2027.

Το βράδυ της Τρίτης (07/03), η απόλυτα κυρίαρχη Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου επικράτησε 5-1 της Μπριζ στο «Ντα Λουζ» και «πέταξε» θριαμβευτικά στα προημιτελικά του Champions League. Ο Έλληνας πορτιέρε μπορεί να μην είχε τόση δουλειά αυτή τη φορά, ωστόσο όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί για την ομάδα του.

Από το 2018 όπου κι αγωνίζεται στην Μπενφίκα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποτελεί το «No.1» των Αετών, έχοντας πραγματοποιήσει 210 εμφανίσεις κάτω από τα γκολποστ. Οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες με την μεταξύ τους συνεργασία, γι' αυτό και όπως αναφέρει η Abola, ο 28χρονος Έλληνας κίπερ αναμένεται σύντομα να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο έως το 2027.

Το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν μέχρι το 2024 και με ρήτρα αποχώρησης στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Με την επέκταση της συνεργασίας τους, η ρήτρα δεν αναμένεται να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό, σε αντίθεση με τις οικονομικές του απολαβές, οι οποίες θα αυξηθούν κατακόρυφα, μιας και οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομάδας θέλουν να τον επιβραβεύσουν για τη συνεισφορά του στην ομάδα.