«Προτεραιότητα της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βλαχοδήμος»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

© Intime

«Προτεραιότητα της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βλαχοδήμος»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:21 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 26.08.2023

Εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται και στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με δημοσίευμα από Πορτογαλία.

Όπως διαπιστώνεται, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποτελεί διακαή πόθο αρκετών ομάδων της Ευρώπης!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «O’ Jogo», την περίπτωση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα εξετάζει και η Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Μπενφίκα, με σκοπό να κάνει δικό της τον 29χρονο κίπερ και να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια των «Κόκκινων Διαβόλων». 

Να θυμίσουμε πως ο Βλαχοδήμος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Λισαβόνας, διότι οι σχέσεις του με τον τεχνικό των «αετών», Ρότζερ Σμιντ, έφτασαν πρόσφατα σε οριακό σημείο, αλλά η παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο άνδρες λύθηκε.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες, ένα δημοσίευμα του Sky Sports έκανε λόγο για κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βλαχοδήμο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη. Συγκεκριμένο όπως αναφέρθηκε, οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα κι απομένουν τα τυπικά για την μετακίνηση του «Ody» στους «κόκκινους διαβόλους». 

Η συμφωνία με την Μπενφίκα θα ολοκληρωθεί στα 15.000.000 ευρώ, ενώ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν βασικός στην Μπενφίκα από τότε που έφτασε στο «Ντα Λουζ», το 2018/2019 και μετράει 223 αγώνες με την πορτογαλική ομάδα, ενώ πέρυσι ο 29χρονος Έλληνας πορτιέρε πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την πορτογαλική ομάδα για 38η φορά στην ιστορία του συλλόγου και πρώτη μετά το 2019.