«Καμία πρόταση της Γιουνάιτεντ σε Μπενφίκα για Βλαχοδήμο»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

«Καμία πρόταση της Γιουνάιτεντ σε Μπενφίκα για Βλαχοδήμο»

Κώστας Τόπας 11:01 - 25.08.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χτυπήσει ακόμα την πόρτα της Μπενφίκα, για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα βρίσκεται στον αέρα, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός να τον αφήσει εκτός αποστολής στην αναμέτρηση των «αετών» με την Εστρέλα Αμαδόρα και πλέον όλα να είναι ανοικτά γύρω από την υπόθεση του.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Sky Sports Germany, Φλόραν Πλέτενμπεργκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και όπως όλα δείχνουν ο 29χρονος Έλληνας διεθνής κίπερ μπορεί σύντομα να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων». Μία συμφωνία που ενδέχεται να ολοκληρωθεί στα 15.000.000 ευρώ με την Μπενφίκα.

Ωστόσο, η «Record» με δημοσίευμά της διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν το τελευταίο 24ωρο για το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, τονίζοντας πως στα γραφεία των «Αετών» δεν έχει φτάσει ακόμα καμία πρόταση από πλευράς «κόκκινων διαβόλων». 

Ο Κλοπ έχει ήδη πει στον Τεν Χαχ γιατί πρέπει να υπογράψει τον Βλαχοδήμο (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:55 - 25.08.2023

Ο Κλοπ έχει ήδη πει στον Τεν Χαχ γιατί πρέπει να υπογράψει τον Βλαχοδήμο (vids)

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έχει ήδη «πει» στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, γιατί πρέπει να υπογράψει τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο αυτό το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν βασικός στην Μπενφίκα από τότε που έφτασε στο «Ντα Λουζ», το 2018/2019 και μετράει 223 αγώνες με την πορτογαλική ομάδα, ενώ πέρυσι ο 29χρονος Έλληνας πορτιέρε πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την πορτογαλική ομάδα για 38η φορά στην ιστορία του συλλόγου και πρώτη μετά το 2019.