Ο Κλοπ έχει ήδη πει στον Τεν Χαχ γιατί πρέπει να υπογράψει τον Βλαχοδήμο (vids)

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Ο Κλοπ έχει ήδη πει στον Τεν Χαχ γιατί πρέπει να υπογράψει τον Βλαχοδήμο (vids)

Κώστας Τόπας 08:55 - 25.08.2023

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έχει ήδη «πει» στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, γιατί πρέπει να υπογράψει τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο αυτό το καλοκαίρι.

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεύτερου τερματοφύλακα, πίσω από τον Αντρέ Ονάνα, ο οποίος υπέγραψε από την Ίντερ τον Ιούλιο ως αντικαταστάτης του Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Έρικ Τεν Χαχ έχει επί του παρόντος τους Ντιν Χέντερσον, Τομ Χίτον και Ράντεκ Βίτεκ στη διάθεσή του ως άλλες επιλογές για τον «άσο», αλλά ο Ολλανδός τεχνικός αναζητεί μία καλύτερη λύση για τα γκολπόστ της ομάδας του.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Sky Sports Germany, Φλόραν Πλέτενμπεργκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και όπως όλα δείχνουν ο 29χρονος Έλληνας διεθνής κίπερ μπορεί σύντομα να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων». Μία συμφωνία που ενδέχεται να ολοκληρωθεί στα 15.000.000 ευρώ με την Μπενφίκα.

Ο «Ody» έχει καταγράψει πάνω από 200 εμφανίσεις για την Μπενφίκα από τότε που έφτασε το 2019, αλλά η θητεία του στους Πορτογάλους φαίνεται πως λαμβάνει τέλος. Ο Βλαχοδήμος έχει ήδη λάβει υψηλούς επαίνους από τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ .

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Μπενφίκα στον προημιτελικό του Champions League σε δύο αγώνες το 2022. Οι «Reds» κέρδισαν 3-1 στο «Ντα Λουζ» κι αν δεν ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πιθανότατα να είχαν κάνει... παρέλαση στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Άλλωστε ο Έλληνας γκολκίπερ δήλωσε παρών όχι μια, ούτε δυο, αλλά πέντε φορές συνολικά απέναντι στους Reds και κράτησε το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα, σε μια εμφάνιση που κέρδισε μέχρι και τον έπαινο του Γιούργκεν Κλοπ!

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Λίβερπουλ έκανε ειδική μνεία στον πρώην κίπερ του Παναθηναϊκού και μίλησε με αποθεωτικά λόγια, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο παίκτη των Πορτογάλων στην μεταξύ τους αναμέτρηση. 

«Ο τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερός τους παίκτης απόψε. Έκανε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις. Παρ' όλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι και προχωράμε» ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.