Χάνει τα επόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάουντ (vid)

Μέισον Μάουντ

i

©printscreen

Χάνει τα επόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάουντ (vid)

Ορέστης Καδδάς 13:01 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 23.08.2023

Η αναμέτρηση με την Τότεναμ είχε διπλά αρνητική έκβαση για τη Γιουνάιτεντ, καθώς πέρα από την ήττα με 2-0 έφερε και τον τραυματισμό του Μέισον Μάουντ.

Δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η νεα περιπέτεια του Μέισον Μάουντ στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ με τον Άγγλο να μην πείθει για την ώρα με τις εμφανίσεις του ούτε στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά ούτε και στα επίσημα παιχνίδια της. Στην μέτρια αυτή εικόνα ήρθε να προστεθεί και ένας τραυματισμός, τον οποίο αποκόμισε ο 24χρόνος στο παιχνίδι με την Τότεναμ το Σάββατο (19/8).

Ο Μάουντ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου δεν έχει κάποιο πολύ σοβαρό τραυματισμό, αλλά θα μείνει σίγουρα εκτός για την αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ αυτό το Σάββατο (26/8) και το ίδιο αναμένεται να γίνει και για το ματς με την Άρσεναλ στις 3 Σεπτεμβρίου. Η επιστροφή του υπολογίζεται να γίνει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο 24χρόνος Άγγλος πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Έρικ τεν Χαχ το καλοκαίρι από την Τσέλσι για το ποσό των 64 εκατομμυρίων ευρώ, προκαλώντας τον εκνευρισμό πολλών φίλων των «Μπλε» που είδαν ένα παιδί του βγήκε από τα σπλάχνα του συλλόγου να τον εγκαταλείπει για έναν από τους ανταγωνιστές της στην Premier League. 

Ούτε οι Σαουδάραβες δεν θέλουν τον Γκρίνγουντ για να μην τους χαλάσει... την εικόνα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:50 - 23.08.2023

Ούτε οι Σαουδάραβες δεν θέλουν τον Γκρίνγουντ για να μην τους χαλάσει... την εικόνα

Ο Μέισον Γκρίνγουντ ψάχνει τον επόμενό του σταθμό, μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάτι το οποίο όμως δεν θα είναι εύκολο όπως όλα δείχνουν, καθώς η δημόσιά του εικόνα έχει πληγεί τόσο που ακόμα και οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας διστάζουν να του προσφέρουν συμβόλαιο.

Την περασμένη σεζόν ο Μάουντ παρασύρθηκε από την κάκιστη εικόνα της Τσέλσι έχοντας 3 γκολ και 6 ασίστ σε 35 εμφανίσεις με την ομάδα του Λονδίνου.