Θέλει τον Μπαγιντίρ η Γιουνάιτεντ - Ιατρικά στην Ελλάδα για τον Τούρκο τερματοφύλακα

Μπαγιντίρ

i

©Photo by Sefa Karacan/Anadolu Agency via Getty Images

Θέλει τον Μπαγιντίρ η Γιουνάιτεντ - Ιατρικά στην Ελλάδα για τον Τούρκο τερματοφύλακα

Κώστας Τσιακλής 19:17 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 22.08.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει τις επιλογές της για νέο τερματοφύλακα και έκλεισε πρόωρες ιατρικές εξετάσεις στην Ελλάδα για τον Αλτάι Μπαγιντίρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κλείσει ιατρικές εξετάσεις στον Αλτάι Μπαγιντίρ καθώς θέλει να αποφασίσει αν θα κινηθεί για την απόκτηση του. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να δουν αν είναι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην πλάτη ο Τούρκος τερματοφύλακας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και λίγο καιρό ψάχνει για τον τερματοφύλακα που θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή πίσω από τον Αντρέ Ονάνα. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα και ένα εξ αυτών ήταν αυτό και του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρισκόταν στην κορυφή της λίστας των «κόκκινων διαβόλων».

Ο δημοσιογράφος της Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν, όμως φέρνει στο φως της δημοσιότητας ακόμα ένα όνομα. Συγκεκριμένα ο Άγγλος αναφέρει ότι ο Αλτάι Μπαγιντίρ βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει από πρόωρες ιατρικές εξετάσεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να διαφανεί αν είναι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην πλάτη.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν και το αν η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ θα προχωρήσει για την απόκτηση του ή αν θα πρέπει να επιλέξει κάποια άλλη περίπτωση. Ο Ορνστέιν κάνει λόγο πως η μεταγραφή του από τη Φενέρμπαχτσε θα κοστίσει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως η Γιουνάιτεντ θα αποκτήσει νέο γκολκίπερ μόνο αν αποχωρήσει ο Ντιν Χέντερσον. Για τον Άγγλο ενδιαφέρεται εδώ και καιρό η Νότιγχαμ Φόρεστ όμως αυτή τη στιγμή φαβορί για την απόκτηση του είναι η Κρίσταλ Πάλας που θέλει να αντικαταστήσει τον Βιθέντε Γκουαΐτα.

Η Τσέλσι φέρνει τερματοφύλακα από τις ΗΠΑ για αντικαταστάτη του Κέπα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:05 - 22.08.2023

Η Τσέλσι φέρνει τερματοφύλακα από τις ΗΠΑ για αντικαταστάτη του Κέπα

Η Τσέλσι μετά τον δανεισμό του Κέπα στη Ρεάλ έψαχνε τερματοφύλακα για να υπάρξει ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτ Σάντσεθ και όπως όλα δείχνουν τον βρήκε στο πρόσωπο του Σέρβου Τζόρτζε Πέτροβιτς από τη Νιού Ίνκγλαντ Ρεβολούσιον του MlS

Ο Μπαγιντίρ βρίσκεται στη Φενέρμπαχτσε από τον Ιούλιο του 2019, όταν και αποκτήθηκε από την Ανκαραγκουτσού με 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Έκτοτε ο 25χρονος πραγματοποίησε 145 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 44 ανέπαφες εστίες. Ο Μπαγιντίρ αγωνίστηκε και απέναντι στον Ολυμπιακό το 2021, στη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 0-3 για τους ομίλους του Europa League.