Ενημερώθηκε για Βλαχοδήμο η Γιουνάιτεντ, θα προχωρήσει μόνο αν φύγει ο Χέντερσον

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

© Intime

Ενημερώθηκε για Βλαχοδήμο η Γιουνάιτεντ, θα προχωρήσει μόνο αν φύγει ο Χέντερσον

Κώστας Τόπας 15:37 - 21.08.2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φαίνεται πως θα προχωρήσει για την απόκτηση του, εάν κι εφόσον αποχωρήσει ο Ντιν Χέντερσον από το ρόστερ, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα βρίσκεται στον αέρα, καθώς τη Παρασκευή (19/8) ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός να τον αφήσει εκτός αποστολής στην αναμέτρηση των «αετών» με την Εστρέλα Αμαδόρα.

Την Κυριακή (20/08) ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στη κορυφή της μεταγραφικής λίστας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, για τον οποίο μάλιστα κι ενημερώθηκε για τους όρους που υπάρχουν για την επίτευξη της συμφωνίας με τους «Αετούς».

Με νέο tweet, ο έγκριτος Ρομάνο δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση, λέγοντας μάλιστα πως η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει, μόνο αν ο Ντιν Χέντερσον αποχωρήσει από το ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», για τον οποίο πάντως ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Κρίσταλ Πάλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν βασικός στην Μπενφίκα από τότε που έφτασε στο «Ντα Λουζ», το 2018/2019 και μετράει 223 αγώνες με την πορτογαλική ομάδα, ενώ πέρυσι ο 29χρονος Έλληνας πορτιέρε πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μπενφίκα για 38η φορά στην ιστορία του συλλόγου και πρώτη μετά το 2019.