Θέλει τον Ραφαέλ Βαράν η Άλ Ιτιχάντ
i

©twitter/@TransfersRadar

Θέλει τον Ραφαέλ Βαράν η Άλ Ιτιχάντ

Μαρία Δαλιάνη • 15:34 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Στο στόχαστρο της Άλ Ιτιχάντ βρίσκεται ο Ράφαελ Βαράν σύμφωνα με ανάρτηση του Ρούντι Γκαλέτι.

Η Άλ Ιτιχάντ έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στην φετινή μεταγραφική περίοδο με τους Σαουδάραβες να έχουν προσθέσει στο ρόστερ «αστέρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.  Η ομάδα από την Σαουδική Αραβία μετά τους Καρίμ Μπενζεμά, Ζότα, Ενγκολό Καντέ και Φαμπίνιο θέλει να κάνει δικό της και τον Ράφαελ Βαράν.

Η Άλ Ιτιχάντ φαίνεται πως βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού από το πάνω ράφι με τον Ράφαελ Βαράν να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ομάδας με τον Ρούντι Γκαλέτι να αναφέρει ότι τόσο ο παίκτης όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε συζητήσεις με το ενδιαφέρον για τον Βαράν να είναι έντονο.

Πιθανότατα σημαντικό ρόλο σε μια ενδεχόμεμη μετακίνηση του Γάλλου αμυντικού θα παίξει και η παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά στην Άλ Ιτιχάντ ο οποίος μετακόμισε φέτος στην Σαουδική Αραβία και πέρα από συμπατριώτης του Βαράν έχει υπάρξει και συμπαίκτης του για χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 30χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη Γιουνάιτεντ από το 2021 με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2025 ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 34 συμμετοχές με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών. 

Θυμίζουμε πως στη Σαουδική Αραβία η μεταγραφική περίοδος δεν λήγει στις 31 Αυγούστου όπως συμβαίνει στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υπάρξει "κρούση" και αργότερα.

Πάντως, για το κέντρο της άμυνας της Άλ Ιτιχάντ είχε ακουστεί και το όνομα του Σέρχιο Ράμος ωστόσο μέχρι στιγμής ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει τοποθετηθεί για το μέλλον του.