Ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βεράτι

Μάρκο Βεράτι

i

©Intime

Ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βεράτι

Μαρία Δαλιάνη • 09:56 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να βρίσκεται ο Μάρκο Βεράτι με τον Έρικ Τεν Χάαγκ να έχει εκφράσει την επιθυμία του στη διοίκηση της ομάδας για την απόκτηση του Ιταλού Χαφ.

Ο Μάρκο Βεράτι είναι ένα από το ονόματα που μας έχει απασχολήσει την φετινή μεταγραφική περίοδο καθώς, δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ιταλό μέσο να φαίνεται πως αποτελεί τον εκλεκτό του Έρικ Τεν Χάαγκ για την μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror o Ιταλός Χαφ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον προπονητή της ομάδας Έρικ Τεν Χάαγκ να έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει στην απόκτηση του, με τους Άγγλους να ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το ίδιο  δημοσίευμα ανφέρει ότι ο παίκτης δεν παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Παρ΄ όλα αυτά οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν ισχυρό ανταγωνισμό αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Μάρκου Βεράτι ανάμεσα σε αυτές και ομάδες από την Σαουδική Αραβία. Πάντως, δημοσίευμα της γαλλικής L΄equipe υποστήριζε ότι Μάρκο Βεράτι και Άλ Αχλί έχουν συμφωνήσει σε όλα και ότι το μόνο που απέμενε ήταν το "ΟΚ" της διοίκησης της Παρί για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ιταλού Χαφ.

Το ενδιαφέρον των «κόκκινων διάβολων» ίσως αλλάξει τα δεδομένα και δεν αποκλείεται σε περίπτωση που έρθει μια καλύτερη οικονομικά πρόταση για την απόκτηση του διεθνή Ιταλού η διοίκηση της Παρί να συμφωνήσει για την παραχώρηση του. Να θυμίσουμε πως ο Μάρκο Βεράτι αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα αφού δεν υπολογίζεται από τον Λουίς Ενρίκε για την νέα αγωνιστική σεζόν και σαφώς μέλημα των Παριζιάνων είναι η πώληση του προκειμένου να επωφεληθούν και οι ίδιοι οικονομικά. 

Ενδιαφέρον πάντως για την απόκτηση του Βεράτι έχει εκφράσει και η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ιταλός μέσος έχει πραγματοποιήσει με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 413 εμφανίσεις, έχοντας σκοράρει 11 τέρματα, έχει μοιράσει 58 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 6 Λιγκ Καπ Γαλλίας και 9 Σούπερ Καπ.