Η Παρί συμφώνησε με τον Κόλο Μουανί για την επίθεση, απομένει το «ναι» της Άιντραχτ

Χατζηδιάκος και Κόλο Μουανί

i

©Intime

Η Παρί συμφώνησε με τον Κόλο Μουανί για την επίθεση, απομένει το «ναι» της Άιντραχτ

Κώστας Τόπας 14:37 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 19.08.2023

Ψάχνοντας ακόμα για επιθετικό, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ραντάλ Κολό Μουανί ο οποίος έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τη Φρανκφούρτη. Απομένει η τελική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Ραντάλ Κόλο Μουάνι πλησιάζει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γαλλικός σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό και το μόνο που απομένει για τη επισφράγιση της μεταγραφής η Παρί να δώσει τα χέρια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο νεαρός φορ έχει ήδη ενημερώσει τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας για την επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, ένα χρόνο μετά την άφιξή του από τη Ναντ. Το όνομα του διεθνούς επιθετικού επανήλθε σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου, ειδικά στη Μπάγερν πριν η πρωταθλήτρια Γερμανίας ολοκληρώσει την πρόσληψη του Χάρι Κέιν. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι τελικά η ομάδα, η οποία όπως όλα δείχνουν, θα τον εντάξει στο δυναμικό της.

Οπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, η Παρί θα ρίξει στο τραπέζι μία πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να πείσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να πει το «ναι» και να παραχωρήσει τον Κόλο Μουανί. Ο νεαρός επιθετικός απήλαυσε μια υπέροχη σεζόν πέρυσι με τους «αετούς», με 15 γκολ και 14 ασίστ σε 32 συμμετοχές στη Bundesliga. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά τελειώματα και αντίληψη του χώρου που του επιτρέπει να κινείται δανικά τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα.