Στην αποστολή για το ματς με την Τουλούζ ο Εμπαπέ

Εμπαπέ - Ντεμπελέ

i

Photo by Christian Liewig - Corbis/Corbis via Getty Images

Στην αποστολή για το ματς με την Τουλούζ ο Εμπαπέ

Κώστας Τσιακλής 18:22 - 18.08.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την αποστολή της για το ματς με τη Λοριάν και μέσα σε αυτή βρίσκεται και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε για τα καλά στις υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των Παριζιάνων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τουλούζ.

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ μας έχει απασχολήσει ολόκληρο το καλοκαίρι ωστόσο τελικά ο Γάλλος φαίνεται ότι θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 24χρονος άσος δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του με τον σύλλογο μέχρι το 2025 και είχε τεθεί εκτός ομάδας.

Όπως αναφέρθηκε από την Παρί την προηγούμενη εβδομάδα, ο Εμπαπέ επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από πολύ εποικοδομητικές και θετικές συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών. Παρ’ όλα αυτά ο Γάλλος επιθετικός δεν πρόλαβε να αγωνιστεί στο ματς με τη Λοριάν και απουσίασε από την ισόπαλη πρεμιέρα των Παριζιάνων.

Ο Εμπαπέ επιστρέφει για τα καλά στη δράση και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τουλούζ που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου (19/08). Η αποστολή της Παρί αποτελείται από τους:

Κέιλος Νάβας, Χακίμι, Ουγκάρτε, Μαρκίνιος, Εμπαπέ, Φαμπιάν Ρουίθ, Γκονσάλο Ράμος, Ντεμπελέ, Ασένσιο, Ντανίλο, Βιτίνια, Καγκ Ιν Λι, Ερναντές, Ντουρ, Σολέρ, Κουρζάβα, Ζαϊρέ-Εμερί, Σκρίνιαρ, Εκιτίκε, Τένας, Ντοναρούμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ένα παίκτη παγκόσμιας κλάσης όπως ο Κιλιάν»

Ο προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε, στις δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του Εμπαπέ και είπε τα εξής: «Ο Εμπαπέ είναι σε τέλεια κατάσταση απ' ότι είδα στην προπόνηση. Δείχνει μεγάλη επιθυμία και είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ένα παίκτη παγκόσμιας κλάσης όπως ο Κιλιάν».