Πήρε το «10» μετά τη φυγή του Νεϊμάρ ο Ντεμπελέ (vid)

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©PrtScr

Πήρε το «10» μετά τη φυγή του Νεϊμάρ ο Ντεμπελέ (vid)

Κώστας Τσιακλής 20:37 - 17.08.2023

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα αγωνίζεται με το νούμερο «10» μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε με ένα ωραίο βίντεο πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα αγωνίζεται με το νούμερο 10. Ο αριθμός έμεινε ελεύθερος μετά τη φυγή του Νεϊμάρ για χάρη της Αλ Χιλάλ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποφάσισε να αποχωρήσει και ενημέρωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου για την απόφαση του. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του και τον παραχώρησε τελικά στην Αλ Χιλάλ, βάζοντας στα ταμεία της 90 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ, η φανέλα με το νούμερο 10 έμεινε ελεύθερη και έψαχνε τον επόμενο κάτοχο της. Αυτός θα είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν μερικές μέρες με 50 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος αρχικά το νούμερο 23 ωστόσο μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ ο σύλλογος του άλλαξε τον αριθμό. Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την είδηση αυτή με ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται σπουδαίοι παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα με το «δεκάρι». Αυτοί είναι φυσικά οι Σούσιτς, Ράιο, Ροναλντίνιο, Παστόρε και Ιμπαΐμοβιτς.

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε έχοντας αγωνιστεί σε 173 αναμετρήσεις, στις οποίες είχε απολογισμό 118 γκολ και 77 ασίστ. Επίσης ο Βραζιλιάνος κατέκτησε με την ομάδα 14 τίτλους. Πάντως δεν κατάφερε να οδηγήσει την Παρί στην κατάκτηση κάποιου Champions League.