Ανακοίνωσε Παρέδες και Ρενάτο Σάντσες η Ρόμα

Ρενάτο Σάντσες

i

©ASRoma

Ανακοίνωσε Παρέδες και Ρενάτο Σάντσες η Ρόμα

Κώστας Τσιακλής 17:38 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 16.08.2023

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο ανακοίνωσε την απόκτηση των Λεάντρο Παρέδες και Ρενάτο Σάντσες από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφές. Οι «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Λεάντρο Παρέδες και Ρενάτο Σάντσες από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά τις ελεύθερες μεταγραφές των Εβάν Εντιγκά, Χουσέμ Αουάρ και του δανεισμού του Ράσμους Κρίστενσεν, η Ρόμα ανακοίνωσε ακόμα δύο προσθήκες. Ο λόγος για τους Λεάντρο Παρέδες και Ρενάτο Σάντσες.

Για τον Αργεντινό μέσο η ομάδα του Μουρίνιο θα πληρώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν μόλις τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ενώ ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 ωστόσο θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Όσο αφορά τον Ρενάτο Σάντσες, ο Πορτογάλος μέσος αποκτήθηκε αρχικά με τη μορφή δανεισμού με ένα εκατομμύριο ευρώ όμως στη συμφωνία υπάρχει όρος και για μόνιμη μεταγραφή. Αυτή είναι αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ και θα ενεργοποιηθεί αν ο 25χρονος αγωνιστεί στο 60% των αγώνων.

Οι δύο ποδοσφαιριστές παραχώρησαν και τις πρώτες τους δηλώσεις με τη νέα τους ομάδα. Ο Παρέδες είπε τα εξής: «Το να επιστρέψω στη Ρώμη είναι πάντα κάτι ξεχωριστό, αλλά το να το κάνεις τώρα ως παίκτης της Ρόμα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με καλωσόρισαν και τη Ρόμα που με έφεραν πίσω στον σύλλογο που ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ευρώπη. Πέρυσι ήταν μια απίστευτα χαρούμενη χρονιά για μένα με το Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε τώρα θέλω να συνεχίσω να γεύομαι την επιτυχία και είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να κάνω ακριβώς αυτό με αυτήν την ομάδα».

Ο Παρέδες ανήκε στη Ρόμα από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον ίδιο μήνα του 2017. Ο Αργεντινός παραχωρήθηκε δανεικός σε Έμπολι και Ζενίτ και έτσι κατέγραψε μόλις 54 συμμετοχές, στις οποίες είχε απολογισμό τέσσερα γκολ δύο ασίστ.

Η Νάπολι προσπαθεί να «φρενάρει» την πρόσληψη του Σπαλέτι στην Εθνική Ιταλίας
SERIE A

20:34 - 15.08.2023

Η Νάπολι προσπαθεί να «φρενάρει» την πρόσληψη του Σπαλέτι στην Εθνική Ιταλίας

Σε «ναυάγιο» είναι πολύ πιθανό να καταλήξει η πρόσληψη του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας, καθώς η Νάπολι απαίτησε από την ομοσπονδία να καταβληθεί η συμφωνημένη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Από την άλλη ο Ρενάτο Σάντσες δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Το έργο της Ρόμα με κέρδισε πραγματικά και νιώθω ότι το να παίξω εδώ είναι η σωστή επιλογή για μένα. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη να νιώθει την υποστήριξη των φιλάθλων. Για μένα την πρώτη μου μέρα, ο αντίκτυπος που ένιωσα με βοήθησε να καταλάβω πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα αυτοί οι οπαδοί και αυτό μπορεί μόνο να με οδηγήσει μπροστά για να δώσω τα πάντα για να πετύχω εδώ».