«Η Τορίνο έχει εστιάσει στον Πάλμα και συγκεντρώνει πληροφορίες για αυτόν»

Λουίς Πάλμα

i

© Intime

«Η Τορίνο έχει εστιάσει στον Πάλμα και συγκεντρώνει πληροφορίες για αυτόν»

Ο Λουίς Πάλμα του Άρη αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων και μία από αυτές είναι και η Τορίνο, η οποία έχει εστιάσει στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων».

Οι εμφανίσεις του Λουίς Πάλμα με τη φανέλα του Άρη, τον έχουν μετατρέψει ως ένα «hot name» σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Στην αναμέτρηση του Άρη με την Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» έδωσαν το παρών αρκετοί σκάουτερς που έχουν βάλει στο... μάτι τον πολυσυζητημένο σούπερ σταρ του Άρη, Λουίς Πάλμα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας, η Τορίνο έχει εστιάσει στον Ονδουριανό εξτρέμ και συγκεντρώνει τις πληροφορίες της με σκοπό να μάθει περισσότερα για αυτόν. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση, ωστόσο τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. 

«Ο τεχνικός διευθυντής, Νταβίντε Βανιάτι, διευρύνει τους ορίζοντες τους παρατηρώντας την ελληνική αγορά. Στην πραγματικότητα, στον Άρη υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος τον έχει κερδίσει. Πρόκειται για τον Λούις Πάλμα ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως επιθετικός. Πέρυσι σκόραρε έντεκα γκολ σε 29 αγώνες και φέτος, ήδη έχει πετύχει δύο. Καμία διαπραγμάτευση δεν ξεκίνησε καθώς ο Βανιάτι βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης πληροφοριών για τον ποδοσφαιριστή», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα από την «tifogranata.it».

Πάλμα: Είναι μέσα σε όλα τα φετινά γκολ

Ο Λούις Πάλμα πέτυχε ένα ακόμα γκολ στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Άρη, καθώς άνοιξε το σκορ απέναντι στη Ντινάμο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 68ο λεπτό, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα των κίτρινων στην Ευρώπη και βάζει πλώρη να φτάσει τον Γκρέι που την περασμένη σεζόν στα δυο ματς με τη Γκόμελ πέτυχε πέντε γκολ, ισοφαρίζοντας την ιστορική επίδοση του Ντίνου Κούη, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ τη σεζόν 1981-82. 

Το σημαντικό για τον Πάλμα είναι ότι φέτος έχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ στα τρία παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν. Στα δύο σκόραρε, αυτά με Αραράτ (1-1) και Ντιναμό (1-0) ενώ στο άλλο, αυτό του Φαμπιάνο στην νίκη (1-0) της περασμένης εβδομάδας, ο Πάλμα έδωσε την ασίστ για την κεφαλιά του Βραζιλιάνου. 

Συνολικά στην Ευρώπη ο Πάλμα σε επτά παιχνίδια μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, δείχνοντας πόσο επιδραστικός είναι στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Ο 23χρονος από τις Ονδούρες προσέθεσε ακόμη μια… γεμάτη εμφάνιση και έκανε τους σκάουτερς αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων που βρέθηκαν και χθες στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης να γεμίσουν από σημειώσεις.