Χαριστέας: «O Άρης έχει χάσει φιλάθλους και παρόλα αυτά δεν κλήθηκε στη σύσκεψη»

Άγγελος Χαριστέας

i

© Intime

Χαριστέας: «O Άρης έχει χάσει φιλάθλους και παρόλα αυτά δεν κλήθηκε στη σύσκεψη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:56 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 12.08.2023

Ο Άγγελος Χαριστέας πήρε ξεκάθαρη θέση σχετικά με τη μη κλήση του Άρη στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους ιθύνοντες του Big-4.

Μετά τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις που αφορούν τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, η κυβέρνηση πήρε κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στις 16 Αυγούστου κανόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πιο αναλυτικά, ο Πρωθυπουργός ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσέφεριν και συμφώνησαν να συναντηθούν στις 16 του μήνα στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της χώρας μας. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι μια συζήτηση για την κατάσταση του ελληνικού, αλλά και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η συνάντηση θα γίνει στις 11:00 και μετά θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή του προέδρου της UEFA τον Κ. Μητσοτάκη, αλλά και αρμόδιους υπουργούς, στην οποία έχουν προσκληθεί και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Ceferin και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Με αφορμή τη μη κλήση του Άρη στη συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άγγελος Χαριστέας εξέφρασε τα παράπονά του μέσω των social media γράφοντας χαρακτηριστικά: «Προσωπική μου άποψη είναι πως όταν γίνεται σύσκεψη για την καταπολέμηση της βίας, θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον ομάδες οι οποίες ήδη έχουν χάσει φίλαθλο-φιλάθλους και ο ΑΡΗΣ δυστυχώς έχει χάσει. Και παρόλα αυτά δεν έχει παρουσία. Εύχομαι να μπει έστω και τελευταία στιγμή». 

Τι ζήτησε από τις Αρχές ο αδερφός του Μιχάλη για την υπόθεση της δολοφονίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:06 - 12.08.2023

Τι ζήτησε από τις Αρχές ο αδερφός του Μιχάλη για την υπόθεση της δολοφονίας

Μέσω του υπομνήματος που κατέθεσε το πρωί του Σαββάτου στην πρόεδρο του 25ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, ο αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη ζήτησε την άμεση εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από χθες υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για την απουσία των «κιτρινόμαυρων» από τις κλήσεις του πρωθυπουργικού γραφείου και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.