Τα πρώτα λόγια του Σέρχιο Ρίκο μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο: «Ολα αυτά ήταν ένα όνειρο...» (vid)

Σέρχιο Ρίκο

i

PrtScr

Τα πρώτα λόγια του Σέρχιο Ρίκο μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο: «Ολα αυτά ήταν ένα όνειρο...» (vid)

Κώστας Τόπας 14:40 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 18.08.2023

Ο Σέρχιο Ρίκο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες, λέγοντας πως όλα αυτά που έζησε μετά το ατύχημα που είχε με άλογο.

Ο Σέρχιο Ρίκο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από μερικές εβδομάδες κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Ο Ισπανός πορτιέρε αποχώρησε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, με ένα χαμόγελο στα χείλη, και είπε τα πρώτα του λόγια δημόσια ενώπιον του Τύπου. 

«Όλα ήταν ένα όνειρο. Ξύπνησα στο νοσοκομείο και δόξα τω Θεώ είμαι έξω. Η γυναίκα μου περνούσε 20 ώρες την ημέρα μαζί μου», είπε ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, αφού πέρασε από την Σεβίλλη, αγωνίστηκε και στην αγγλική Φούλαμ, αργότερα αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία την περασμένη σεζόν τον έδωσε δανεικό στη Μαγιόρκα για να επιστρέψει στην παριζιάνικη ομάδα, όπου σήμερα είναι αναπληρωματικός του Ντοναρούμα. Στις 28 Μαΐου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σεβίλλης μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε όπου και παραμένει εκεί μέχρι σήμερα.