Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο: Παίρνει εξιτήριο μετά το ατύχημα με άλογο

Σέρχιο Ρίκο

i

PrtScr

Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο: Παίρνει εξιτήριο μετά το ατύχημα με άλογο

Κώστας Τόπας 11:24 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 18.08.2023

Ο Σέρχιο Ρίκο θα λάβει εξιτήριο σήμερα (18/08), αφού νοσηλευόταν από τις 28 Μαΐου σε νοσοκομείο στη Σεβίλλη, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε από πτώση με άλογο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού νοσηλευόταν από τις 28 Μαΐου στο νοσοκομείο «Virgen del Rocío» της Σεβίλλης, μετά από ατύχημα που είχε με άλογο.

Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, ο Σέρχιο Ρίκο υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς που τον οδήγησαν να περάσει πέντε εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και αργότερα στη κλινική, εκεί όπου είχε ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, αφού πέρασε από την Σεβίλλη, αγωνίστηκε και στην αγγλική Φούλαμ, αργότερα αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία την περασμένη σεζόν τον έδωσε δανεικό στη Μαγιόρκα για να επιστρέψει στην παριζιάνικη ομάδα, όπου σήμερα είναι αναπληρωματικός του Ντοναρούμα. Στις 28 Μαΐου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σεβίλλης μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε όπου και παραμένει εκεί μέχρι σήμερα.