Μέσι: «Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα για να πάω στην Παρί» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Μέσι: «Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα για να πάω στην Παρί» (vid)

Κώστας Τόπας 08:27 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 18.08.2023

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη Τύπου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν επιθυμία του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2021.

Το είχε ήδη ξεκαθαρίσει. Το καλοκαίρι του 2021, ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε σχεδιάσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα για να υπογράψει ως ελεύθερος για την Παρί Σεν Ζερμέν. Μια πραγματικότητα που ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής θέλησε να υπενθυμίσει και να εκφράσει ρητά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε την Πέμπτη (17/08) με την Ίντερ Μαϊάμι, λίγους μόλις μήνες μετά το τέλος της θητείας του στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Όπως είπα τότε, το να φύγω για την Παρί δεν είναι κάτι που ήθελα. Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα. Έπρεπε να συνηθίσω σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος από αυτό που είχα ζήσει όλη μου τη ζωή. Τόσο σε σχέση με την πόλη όσο και από αθλητική άποψη. Ήταν δύσκολο, αλλά είναι το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιονέλ Μέσι.

Από την άλλη, κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης Τύπου, ο 36χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός  υπογράμμισε ότι η προσαρμογή του στη ζωή της Φλόριντα, στο Μαϊάμι, πηγαίνει πολύ καλά.