«Αστραψε» ο Κελαϊφί σε Εμπαπέ: «Δεν θα ξαναπαίξεις στην Παρί θα το δεις»

Νασέρ Αλ Κελαϊφί & Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

«Αστραψε» ο Κελαϊφί σε Εμπαπέ: «Δεν θα ξαναπαίξεις στην Παρί θα το δεις»

Κώστας Τόπας 10:50 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 19.08.2023

Η Equipe έφερε στο φως της δημοσιότητας απόσπασμα από τη συνάντηση του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί στις 8 Αυγούστου στο πλαίσιο των δύο πλευρών να έρθουν σε συμφωνία.

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ μας έχει απασχολήσει ολόκληρο το καλοκαίρι ωστόσο τελικά ο Γάλλος φαίνεται ότι θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 24χρονος επιθετικός δεν ανανέωνε το συμβόλαιο του με τον σύλλογο μέχρι το 2025 και είχε τεθεί εκτός ομάδας. Ωστόσο, ο Γάλλος αστέρας επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από πολύ εποικοδομητικές και θετικές συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών

Νωρίτερα, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφι θέλησε να τιμωρήσει τον Εμπαπέ για τη στάση του και γι' αυτό πήρε την απόφαση να τον «κόψει» από την πρώτη ομάδα από τις 21 Ιουλίου. Η «Equipe» έφερε στο φως της δημοσιότητας απόσπασμα από τη συνάντηση του 24χρονου επιθετικού με τον ισχυρό άνδρα της Παρί τις 8 Αυγούστου στο πλαίσιο των δύο πλευρών να έρθουν σε συμφωνία.

Αλ Κελαϊφί: «Θα δεις. Δεν θα ξαναπαίξεις. Δεν πρόκειται».

Εμπαπέ: «Θα δω; Αλλά τι θα δω; Θα είσαι ο μόνος πρόεδρος που δεν με αφήνει να παίξω», ήταν ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπαπέ επιστρέφει για τα καλά στη δράση και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τουλούζ που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου (19/08).