Ούτε ο Εμπαπέ δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει: Νέα ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1
i

© Getty

Ούτε ο Εμπαπέ δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει: Νέα ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:50 - 20.08.2023

Για δεύτερο σερί παιχνίδι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει νίκη στη Ligue 1, μένοντας στο 1-1 με την Τουλούζ παρά την επιστροφή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Αυτό που προσμονούσε πολύς κόσμος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν, πέτυχε γκολ για την ομάδα του, όμως εκείνη για δεύτερο σερί ματς έμεινε στην ισοπαλία, αυτή τη φορά εναντίον της Τουλούζ (1-1).  

To πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με υπεροχή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Όμως γκολ δεν πέτυχαν και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Αυτό όμως άλλαξε στο Β' μέρος και το τέρμα χρεώθηκε ο Εμπαπέ, που πέρασε ως αλλαγή.

Ο Γάλλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του (62') και επέστρεψε με τον ιδανικότερο τρόπο στο σκοράρισμα. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού η Τουλούζ ισοφάρισε επίσης με πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αμπουκάλ (87')

Βαριά ήττα για τη Λιόν

Νωρίτερα, η Λιόν είδε την Μονπελιέ να... κάνει πάρτυ και να της παίρνει με σκληρό τρόπο το τρίποντο (1-4). Την αρχή έκανε ο Νορντίν στο 20 λεπτό και ακολούθησε ο Άνταμς στο 29', με το τέρμα του δεύτερου όμως να ακυρώνεται. 

Ωστόσο η φιλοξενούμενη δεν πτοήθηκε και με δύο γκολ του Αλ Ταμάρι (39',66') πήρε ισχυρό προβάδισμα. Ο Λακαζέτ μείωσε σε 1-3 στο 69' και έντεκα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον Άνταμς να διαμορφώσει πιο εύκολα το τελικό 4-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ LIGUE 1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ LIGUE 1