Λυών για Μαντί Καμαρά;

Μαντί Καμαρά

i

©intime

Λυών για Μαντί Καμαρά;

Οι Γάλλοι τον βάζουν στο κάδρο και μιλούν για πρόταση 5 εκατ. ευρώ.

Ο Μαντί Καμαρά αγωνίστηκε βασικός και στα δύο ματς του Ολυμπιακού με την Γκενκ. Πανηγύρισε και αυτός την πρόκριση επί των Βέλγων, ωστόσο το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους» δεν είναι δεδομένο, αν κρίνουμε και από τις χθεσινοβραδυνές εκτιμήσεις των Γάλλων. Το «Goneback» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λυών, αποκαλύπτει πως ο γαλλικός σύλλογος καλοβλέπει την περίπτωση του αμυντικού χαφ του Ολυμπιακού.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Λυών έχει κάνει πρόταση για τον αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού, Μάντι Καμαρά! Ο 26χρονος διεθνής της Γουινέας αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Ρόμα, η οποία δεν άσκησε την οψιόν αγοράς του! Η Λυών θα μπορούσε να τον αποκτήσει με 5 εκατομμύρια ευρώ και εξετάζει ενεργά αυτήν την ευκαιρία», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια πρόταση για τον Μαντί Καμαρά. Ο Μαρτίνεθ δείχνει ικανοποιημένος από την εικόνα και σίγουρα θα ήθελε την παραμονή του. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και είναι ξεκάθαρο πως είναι ένα κεφάλαιο που θα έχει εξέλιξη. Είτε παραμένοντας και ίσως με ανανέωση συμβολαίου είτε με πώλησή του.

Ο Καμαρά αρχικά δεν έδειχνε να… ψήνεται στην ιδέα επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Και με δηλώσεις του είχε παραπέμψει σε παραμονή του στο Καμπιονάτο, ωστόσο μπήκε έστω και αργά στην προετοιμασία και μετά και την εξέλιξη με τον Χουάνγκ, ανέλαβε… δράση για τα καλά. 

Πήρε φανέλα βασικού και πάνω του αναμένεται να στηριχθεί και στη συνέχεια ο Μαρτίνεθ, στα δύο ματς με την Τσουκαρίτσκι. Θα είναι τεράστια έκπληξη να υπάρξει εξέλιξη νωρίτερα. Κι αυτό άλλωστε ήταν κάτι που είχε συζητηθεί. Να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη στροφή και αν έρθει κάποια πρόταση που καλύπτει και τον ίδιο, αλλά και τον Ολυμπιακό, να το ξανασυζητήσουν…