Βαριά ήττα για την Τσουκαρίτσκι πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό

Μοχάμεντ Μπανταμόσι

i

©Photo by Michael Bulder/NESImages/DeFodi Images via Getty Images

Βαριά ήττα για την Τσουκαρίτσκι πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό

Κώστας Τσιακλής 21:16 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 24.08.2023

Η Τσουκαρίτσκι ηττήθηκε με 3-0 από την IMT Βελιγραδίου, λίγες μέρες πριν έρθει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τα playoff του Europa League.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο έρχεται στην Ελλάδα για τα ματς με τον Ολυμπιακό η Τσουκαρίτσκι. Η ομάδα της Σερβίας ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 από την IMT Βελιγραδίου και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. 

Η Τσουκαρίτσκι λοιπόν ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την IMT στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του σερβικού πρωταθλήματος. Στο πρώτο μετά-Ντούσαν Κέρκεζ παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ήταν αγνώριστοι και δέχθηκαν βαριά ήττα με 3-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 34' ο Λούκα Λούκοβιτς ενώ το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 77' από τον Ουρός Σταμενίτς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λούκοβιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κάπως έτσι η Τσουκαρίτσκι γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς. Την Πέμπτη (24/08) η ομάδα του Ίγκορ Μάτιτς θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση για τα playoff του Europa League.