Ποιος είναι ο αγαπημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής του Αλεξανδρόπουλου - Δεν έχει παίξει ποτέ στον Ολυμπιακό

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©Intime

Ποιος είναι ο αγαπημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής του Αλεξανδρόπουλου - Δεν έχει παίξει ποτέ στον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:21 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 18.08.2023

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη ισοπαλία-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στη Γκενκ. Μάλιστα ο Έλληνας μέσος αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν ο... λυτρωτής του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Γκενκ στο Βέλγιο. Η ρεβάνς των δύο ομάδων πήγαινε για παράταση αφού οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει το σκορ (1-0) του πρώτου αγώνα. 

Ωστόσο, ο Έλληνας μέσος μίλησε στην κατάλληλη στιγμή. Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από λίγες ημέρες, πέτυχε το γκολ της πρόκρισης στο 96ο λεπτό του ματς. 

Αφού έκλεψε την μπάλα, με ξερό σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα. Αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έτρεξε προς τον πάγκο και πανηγύρισε σαν τρελός με τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα ο Αλεξανδρόπουλος αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του Έλληνας ποδοσφαιριστής σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από τον προσωπικό λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας. Ο αγαπημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής του Αλεξανδρόπουλου είναι ο Κώστας Κατσουράνης γιατί του αρέσει το αγωνιστικό του προφίλ.

Πλέον η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι την Πέμπτη στις 24 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα γίνει το πρώτο παιχνίδι. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου στο «Dubosica Stadium», στη Ντουμπόσιτσα και όχι στο γήπεδο της Τσουκαρίτσκι. Αυτό γιατί η φυσική της έδρας δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA. Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν πολύ σύντομα γνωστές από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Το μήνυμα του Αλεξανδρόπουλου μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού 

«Καλησπέρα φίλοι του Ολυμπιακού, είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση. Να στε καλά, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μαζί μας και μας στήριξε απ' το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Προχωράμε, πάμε όλοι μαζί».