Μάκελι στο Τσουκαρίσκι - Ολυμπιακός, Τρεϊμάνις στο Χαρτς - ΠΑΟΚ

Ντάνι Μάκελι

i

©Intime

Μάκελι στο Τσουκαρίσκι - Ολυμπιακός, Τρεϊμάνις στο Χαρτς - ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:38 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 23.08.2023

Γνωστούς διαιτητές στο ελληνικό κοινό όρισε η UEFA, με τον Ντάνι Μάκελι να αναλαμβάνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίσκι και τον Αντρίς Τρεϊμάνις το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς.

Toυς διαιτητές που θα αναλάβουν τις αναμετρήσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ γνωστοποίησε η UEFA, με τα ονόματα των ρέφερι να είναι αρκετά γνώριμα στο ελληνικό κοινό. Αφενός, των δεύτερο αγώνα των Πειραιωτών με την Τσουκαρίσκι, για τα playoffs του Europa League, θα αναλάβει ο Ντάνι Μάκελι. 

Βοηθοί του θα είναι οι Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Φράις, ενώ 4ος ο Τζόι Κόιχ. Φυσικά, αυτός δεν είναι ο πρώτος αγώνας του Ολλανδού ρέφερι με ελληνικούς συλλόγους, αφού ο ίδιος έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές τη χώρα μας. Ο Μάκελι έχει σφυρίξει συνολικά σε εννέα παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε τέσσερα της ΑΕΚ, σε τρία του ΠΑΟΚ, σε δύο του Άρη, σε ένα του Παναθηναϊκού και σε ένα του Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, διαιτητής του πρώτου αγώνα με τη Χαρτς θα είναι ο, επίσης γνωστός, Αντρίς Τρεϊμάνις. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεξέι Σπασενίκοβς, ενώ 4ος ο Αλεξάντερ Γκολούμπεβς.

Όπως και ο Μάκελι, έτσι και ο Λιθουανός γνωρίζει καλά τι θα πει Ελλάδα. Τρεις αγώνες του Ολυμπιακού, ισάριθμους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, δύο του Παναθηναϊκού και του Άρη έχει αναλάβει ο Τρεϊμάνις, ο οποίος διαιτήτευσε επίσης αγώνες των Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία