«Σας απογοήτευσα και ζητάω συγγνώμη»: Η απολογία του Πέιντσιλ για την κόκκινη στο Γκενκ - Ολυμπιακός
i

© Photo by Tomas Sisk / Photo News) via Getty Images

«Σας απογοήτευσα και ζητάω συγγνώμη»: Η απολογία του Πέιντσιλ για την κόκκινη στο Γκενκ - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:38 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 18.08.2023

Τον δρόμο προς τα αποδυτήρια είδε ο Τζόσεφ Πέιντσιλ, στο Γκενκ - Ολυμπιακός, μετά από αναίτια επίθεση στον Κίνι. Ο ίδιος θέλησε να απολογηθεί στους φίλους της ομάδας, μετά και τη σφοδρή κριτική προς το πρόσωπο του.

Με το γκολ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στα playoffs του Europa League, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Γκενκ. Πρωταγωνιστής για τους Βέλγους ήταν ο Πέιντσιλ που από ήρωας μετατράπηκε σε εξιλαστήριο θύμα, μέσα σε ένα ημίχρονο.

Ο Γκανέζος ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε για το 1-0 της ομάδας του, ένα αποτέλεσμα που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση. Όμως στο 65ο λεπτό ο ίδιος κλώτσησε τον Κίνι εκτός φάσης και ο Στίλερ του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

«Σας απογοήτευσα και ζητώ συγγνώμη»

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Πέιντσιλ αφενός να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες και ο ίδιος να αποχωρήσει έξαλλος προς τα αποδυτήρια. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κριτική προς το πρόσωπο του ήταν σφοδρή και ο ίδιος θέλησε να απολογηθεί. Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Twitter, ο 25χρονος επιθετικός ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του στον αγώνα των δύο ομάδων. 

H... τρέλα Αλεξανδρόπουλου και πάγκου στο γκολ: Η παρακάμερα του Γκενκ - Ολυμπιακός (vid)
EUROPA LEAGUE

16:52 - 18.08.2023

H... τρέλα Αλεξανδρόπουλου και πάγκου στο γκολ: Η παρακάμερα του Γκενκ - Ολυμπιακός (vid)

Τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Σωτήρη Αλεξανρόπουλου, μετά το γκολ που πέτυχε, αλλά και τα έντονα συναισθήματα στον πάγκο του Μαρτίνεθ αποτύπωσε η παρακάμερα του Γκενκ - Ολυμπιακός.

«Θα ήθελα να απολογηθώ στους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς της ομάδας του και οποιονδήποτε άλλον για την κόκκινη κάρτα εχθές το βράδυ. Σας απογοήτευσα και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να μάθουμε από αυτό το πισωγύρισμα και εύχομαι να τα χρησιμοποιήσουμε ως κίνητρο για το επόμενο μας παιχνίδι. Μαζί μπορούμε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί από ποτέ», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Πέιντσιλ.