H... τρέλα Αλεξανδρόπουλου και πάγκου στο γκολ: Η παρακάμερα του Γκενκ - Ολυμπιακός (vid)
i

© Intime

H... τρέλα Αλεξανδρόπουλου και πάγκου στο γκολ: Η παρακάμερα του Γκενκ - Ολυμπιακός (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:52 - 18.08.2023

Τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Σωτήρη Αλεξανρόπουλου, μετά το γκολ που πέτυχε, αλλά και τα έντονα συναισθήματα στον πάγκο του Μαρτίνεθ αποτύπωσε η παρακάμερα του Γκενκ - Ολυμπιακός.

Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον τρεις εκπροσώπους στην Ευρώπη, αφού το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Ακόμα και αν αποκλειστεί εκεί, από την Τσουκαρίσκι, θα έχει εξασφαλίσει μία θέση στους ομίλους του Europa Conference League

Ο άνθρωπος που έδωσε το εισιτήριο της επόμενης φάσης και ο οποίος πέταξε εκτός την Γκενκ ονομάζεται Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με τον νεαρό χαφ να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ένα γκολ το οποίο ο ίδιος πανηγύρισε έξαλλα παρέα με τον πάγκο του Μαρτίνεθ, που ξέσπασε μετά το 1-1, όπως αποτυπώθηκε στην παρακάμερα που μοιράστηκαν οι Πειραιώτες στο Youtube. 

Δείτε το βίντεο: 

Το μήνυμα του Αλεξανδρόπουλου μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έκανε το «θαύμα» του κόντρα στη Γκενκ και σε αυτό έβαλε το… λιθαράκι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-1). Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας μετά την πρόκριση.

«Καλησπέρα φίλοι του Ολυμπιακού, είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση. Να στε καλά, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μαζί μας και μας στήριξε απ' το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Προχωράμε, πάμε όλοι μαζί», ανέφερε ο 22χρονος, εμφανώς χαρούμενος μετά το τέρμα που πέτυχε