«Πάτησε» Ελλάδα ο Μπρνιτς για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ιβάν Μπρίνιτς

i

Ιβάν Μπρίνιτς/ ©Intime

«Πάτησε» Ελλάδα ο Μπρνιτς για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:08 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 18.08.2023

Λίγο μετά τις 14:30 ο Ιβάν Μπρνιτς αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Μπρνιτς! Ο Κροάτης εξτρέμ έφθασε το μεσημέρι (λίγο μετά τις 14:30) της Παρασκευής (18/8) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Ο Μπρνιτς αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. 

Ο 22χρονος (έχει γενέθλια στις 23/8) Κροάτης εξτρέμ, αγωνίστηκε βασικός χθες βράδυ, στο ματς της Μάριμπορ με την Φενέρμπαχτσε για τα προκριματικά του Conference League

Είναι μια περίπτωση που ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει εδώ και ημέρες και όπως αποκάλυπταν και οι Σλοβένοι, το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε θα ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της Μάριμπορ. Έτσι κι έγινε... Ο Μπρνιτς έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και μετά το ματς ετοίμασε τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, ώστε να αποτελέσει κι αυτός μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων».

O Μπρνιτς έχει αγωνιστεί ήδη σε επτά ματς στη φετινή σεζόν με απολογισμό δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μάριμπορ είχε μετρήσει 53 συμμετοχές, με 10 γκολ και 15 ασίστ στο ενεργητικό του.