Το μήνυμα του Αλεξανδρόπουλου μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού (vid)

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Το μήνυμα του Αλεξανδρόπουλου μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού (vid)

Sportal newsroom 09:13 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 18.08.2023

Το δικό του μήνυμα έστειλε στους φίλους του Ολυμπιακού μέσω των social media της ομάδας, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, μετά την πρόκριση επί της Γκενκ με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις.

Με ήρωα τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στη Γκενκ (1-1) και πλέον βρίσκεται στα playoffs του Europa League. Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες εξασφάλισαν παρουσία στην Ευρώπη, τουλάχιστον μέχρι τον επερχόμενο Δεκέμβρη.

Ο Ολυμπιακός έκανε το «θαύμα» του κόντρα στη Γκενκ και σε αυτό έβαλε το… λιθαράκι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-1).

Οι Πειραιώτες, πλέον, βρίσκονται στα playoffs του Europa League, εξασφαλίζοντας έτσι παρουσία στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβρη. Αυτό, διότι αν αποκλειστούν από την Τσουκαρίτσκι, τότε θα βρεθούν στους ομίλους του Conference League.

Η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με τη Γκενκ να προηγείται στο 30', με πέναλτι του Πέιντσελ, το οποίο εκτελέστηκε σε δεύτερο χρόνο, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει αρχικά. 

Πως γιόρτασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον κόσμο που βρέθηκε στο Βέλγιο την πρόκριση της ομάδας (gallery & vids)
EUROPA LEAGUE

08:56 - 18.08.2023

Πως γιόρτασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον κόσμο που βρέθηκε στο Βέλγιο την πρόκριση της ομάδας (gallery & vids)

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Γκενκ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πανηγύρισαν με τους οπαδούς της ομάδας την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Europa League.

Τα δεδομένα άλλαξαν για τους «ερυθρόλευκους» στο 65', όταν ο σκόρερ της Γκενκ, δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού κλώτσησε εκτός φάσης τον Κίνι.

Η στιγμή της λύτρωσης για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 96, όταν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής. Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας μετά την πρόκριση.

Το μήνυμα του Αλεξανδρόπουλου

«Καλησπέρα φίλοι του Ολυμπιακού, είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση. Να στε καλά, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μαζί μας και μας στήριξε απ' το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Προχωράμε, πάμε όλοι μαζί».