Αλεξανδρόπουλος: «Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό» (vid)

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Αλεξανδρόπουλος: «Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό» (vid)

Sportal newsroom 23:52 - 17.08.2023

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε για το... χρυσό πρώτο του γκολ και για το πόσο έχει δεθεί ήδη με τον Ολυμπιακό.

Μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του με τα «ερυθρόλευκα». Ερχόμενος από τον πάγκο για να βοηθήσει την ομάδα του να βρει το γκολ πρόκρισης που έψαχνε απέναντι στην Γκενκ. Με τον χρόνο να πιέζει, αφού είχαμε μπει πλέον στις καθυστερήσεις. Κι όμως. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποδείχτηκε... σωτήρας. Και με γκολ στις καθυστερήσεις έστειλε τον Ολυμπιακό στα Play Offs του Europa League.

Ένα γκολ που το πανηγύρισε έξαλλα ο Έλληνας μέσος, αφού είχε λυτρώσει την ομάδα του και την είχε στείλει στην επόμενη φάση.

Λίγο αργότερα ο Αλεξανδρόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε πόσο χαρούμενος είναι για το γκολ και την πρόκριση, δήλωσε στρατιώτης του προπονητή του και ανέφερε ότι έχει δεθεί πολύ με τον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση. Πετύχαμε τον στόχο μας, αν και δεν παίξαμε καλά βοήθησα και πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Είμαι ένας στρατιώτης του Μαρτίνεθ. Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό, ευχαριστώ το σύλλογο και όλους μέσα σε αυτόν για την εμπιστοσύνη.

Νιώθουμε χαρούμενοι για την πρόκριση, θέλουμε να βελτιωθούμε περισσότερο και να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού.