Τα highlights της πρόκρισης του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League
i

©Glomex

Τα highlights της πρόκρισης του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:46 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 17.08.2023

Με ήρωα τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στη Γκενκ και πλέον βρίσκεται στα playoffs του UEFA Europa League. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός έκανε το «θαύμα» του κόντρα στη Γκενκ και σε αυτό έβαλε το… λιθαράκι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Οι Πειραιώτες, πλέον, βρίσκονται στα playoffs του Europa League, εξασφαλίζοντας έτσι παρουσία στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβρη. Αυτό, διότι αν αποκλειστεί από την Τσουκαρίτσκι τότε θα βρεθεί στους ομίλους του Conference League. 

Η πρώτη αναμέτρηση με τη σέρβικη ομάδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 24 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 31 Αυγούστου στο «Dubosica Stadium», στη Ντουμπόσιτσα και όχι στο γήπεδο της Τσουκαρίτσκι

Αυτό γιατί η φυσική της έδρας δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA. Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν πολύ σύντομα γνωστές από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Κοιτάζει προς τα πάνω η Ελλάδα: Η βαθμολογία της UEFA μετά τις προκρίσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:36 - 17.08.2023

Κοιτάζει προς τα πάνω η Ελλάδα: Η βαθμολογία της UEFA μετά τις προκρίσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε Confernce και Europa League αντίστοιχα, προσφέροντας επιπλέον πόντους στη βαθμολογία της UEFA με τα αποτελέσματα τους. Πλέον, η Ελλάδα βρίσκεται στην 19η θέση και κοιτάζει ακόμα ψηλότερα.

Δείτε τα highlights της πρόκρισης του Ολυμπιακού στα playoffs του UEFA Europa League: