Η τρέλα του Αλεξανδρόπουλου στο πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα» (vid)
i

© Intime

Η τρέλα του Αλεξανδρόπουλου στο πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα» (vid)

Sportal newsroom 23:48 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 17.08.2023

«Τρελάθηκε» ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Γκενκ και έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό στα playoffs του Europa League.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν ο... λυτρωτής του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Γκενκ στο Βέλγιο. Η ρεβάνς των δύο ομάδων πήγαινε για παράταση αφού οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει το σκορ (1-0) του πρώτου αγώνα.

Ωστόσο, ο Έλληνας μέσος μίλησε στην κατάλληλη στιγμή. Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό πριν από λίγες ημέρες, πέτυχε το γκολ της πρόκρισης στο 96ο λεπτό του ματς. Αφού έκλεψε την μπάλα, με ξερό σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα.

Αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έτρεξε προς τον πάγκο και πανηγύρισε σαν τρελός με τους συμπαίκτες του. 

Ο ίδιος δήλωσε «στρατιώτης του Μαρτίνεθ μετά το τέλος του ματς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση. Πετύχαμε τον στόχο μας, αν και δεν παίξαμε καλά βοήθησα και πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Κοιτάζει προς τα πάνω η Ελλάδα: Η βαθμολογία της UEFA μετά τις προκρίσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:36 - 17.08.2023

Κοιτάζει προς τα πάνω η Ελλάδα: Η βαθμολογία της UEFA μετά τις προκρίσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε Confernce και Europa League αντίστοιχα, προσφέροντας επιπλέον πόντους στη βαθμολογία της UEFA με τα αποτελέσματα τους. Πλέον, η Ελλάδα βρίσκεται στην 19η θέση και κοιτάζει ακόμα ψηλότερα.

Είμαι ένας στρατιώτης του Μαρτίνεθ. Έχω δεθεί με τον Ολυμπιακό, ευχαριστώ το σύλλογο και όλους μέσα σε αυτόν για την εμπιστοσύνη.

Νιώθουμε χαρούμενοι για την πρόκριση, θέλουμε να βελτιωθούμε περισσότερο και να πετύχουμε τους στόχους μας», σημείωσε ο Έλληνας μέσος στην κάμερα της Cosmote TV.