Εριξε τη «βόμβα» η Bild: «Η Ρεάλ θέλει εδώ και τώρα τον Εμπαπέ με 120 εκατ. ευρώ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Εριξε τη «βόμβα» η Bild: «Η Ρεάλ θέλει εδώ και τώρα τον Εμπαπέ με 120 εκατ. ευρώ»

Κώστας Τόπας 12:45 - 20.08.2023

Η Ρεάλ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κάνει εδώ και τώρα δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ, καταθέτοντας πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την «Bild».

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ μας έχει απασχολήσει ολόκληρο το καλοκαίρι ωστόσο τελικά ο Γάλλος αποφάσισε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος αστέρας μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου (19/08) βρήκε δίχτυα κόντρα στη Τουλούζ κι επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στην αγωνιστική δράση. Μόνο που το γκολ του δεν αποδείχθηκε «χρυσό» για τους Παριζιάνους καθώς πήραν μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οσον αφορά το μέλλον του Εμπαπέ, η «Bild» φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να ασκήσουν πίεση στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ενδέχεται να χάσει τον Γάλλο αστέρα ως ελεύθερο στο τέλος της χρονιάς.

Το γερμανικό δημοσίευμα μάλιστα υπογραμμίζει ότι οι «μερένχες» θα ρίξουν στο τραπέζι μία πρόταση που δύσκολα θα απορριφθεί από τους Παριζιάνους, καθώς εκείνη μπορεί να ξεπερνάει τα 120.000.000 ευρώ! Με δεδομένο ότι ο Γάλλος δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει, άρα το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και μπορεί να φύγει ως ελεύθερος τότε, δεν αποκλείεται η Παρί να πιεστεί και τελικά να πει το «ναι» στην αποχώρησή του τώρα.