Νίκη με ανατροπή και τριάρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλμερία

Ρεάλ Μαδρίτης

i

Ρεάλ Μαδρίτης/ ©Photo by Soccrates Images/Getty Images

Νίκη με ανατροπή και τριάρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλμερία

Ελένη Ανδρικοπούλου 22:39 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 19.08.2023

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Αρίμπας, αλλά ο Τζουντ Μπέλιγχαμ που βρήκε δίχτυα δύο φορές και ο Βινίσιους της χάρισαν το «διπλό».

Η Αλμερία έκανε το... λάθος να προηγηθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης την τιμώρησε. Η «Βασίλισσα» βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό μετά την κεφαλιά του Σέρχιο Αρίμπας, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ από σεβασμό επειδή αναδείχθηκε από τις ακαδημίες των «μερένχες», αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή. 

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ισοφάρισε με πλασέ από κοντινή απόσταση στο 19΄ και στο 60΄ ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έδωσε προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης με εξαιρετική κεφαλιά μετά από πάσα διαβήτη του Τόνι Κρόος. Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος σταρ της «Βασίλισσας» είχε βρει δίχτυα και στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην πρεμιέρα της La Liga στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «μερένχες». 

Ο Βινίσιους στο 73΄με ένα φανταστικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς και μάλιστα και τα δύο ήταν εκτός έδρας. 

Νωρίτερα η Θέλτα κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του ματς (90+4') στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ