Η Χετάφε μπλόκαρε την Μπαρτσελόνα σε επεισοδιακό ματς με τρεις αποβολές!
i

© Getty Images

Η Χετάφε μπλόκαρε την Μπαρτσελόνα σε επεισοδιακό ματς με τρεις αποβολές!

Κώστας Τσιακλής 00:45 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 01:14 - 14.08.2023

Η Μπαρτσελόνα σε ματς θρίλερ έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Χετάφε.

Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της από την έδρα της Χετάφε.

Η γηπεδούχος, η οποία είχε στο αρχικό σχήμα και τον μέσο Μαξίμοβιτς, ο οποίος αποτελεί στόχο του ΠΑΟΚ, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και μπλόκαρε την ομάδα της Καταλονίας.

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και στο 42’ αποβλήθηκε ο Ραφίνια για χτύπημα σε αντίπαλο. Αυτό αποδιοργάνωσε τη Μπαρτσελόνα και το ματς ήταν ισορροπημένο έως το 57’, οπότε έμεινε και η Χετάφε με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μάτα. Οι κόκκινες κάρτες ολοκληρώθηκαν στο 70’, διότι έφυγε από τον πάγκο και ο Τσάβι για διαμαρτυρία.

Το ματς με τις καθυστερήσεις έφτασε στο 100' και η Μπαρτσελόνα ζήτησε έντονα πέναλτι για κλοτσιά που δέχθηκε στο πέλμα ο Αραούχο. Ο διαιτητής κλήθηκε στο 102' (!) να πάει στο VAR, είδε τη φάση και δεν έδωσε πέναλτι, γιατί θεώρησε ότι ο Γκάβι νωρίτερα έκανε χέρι κι ενώ τον είχε πάρει αγκαλιά ο Ιγκλέσιας. Τέταρτη φορά, λοιπόν, που η Μπαρτσελόνα επισκέφθηκε στην έδρα της Χετάφε και δεν κατάφερε να σκοράρει! 

Νωρίτερα, τεράστιο διπλό πήρε στο «Stadio de la Ceramica» η Ρεάλ Μπέτις επικρατώντας με 2-1 της Βιγιαρεάλ, χάρη στο γκολ του Βραζιλιάνου Ζοσέ στις καθυστερήσεις. Η Μπέτις είχε προηγηθεί με τον Πέρεθ στο 20ό λεπτό, αλλά στο 61΄ ο Κουένκα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Η νέα Τσέλσι του Ποτσετίνο «φρέναρε» τη Λίβερπουλ!
PREMIER LEAGUE

20:36 - 13.08.2023

Η νέα Τσέλσι του Ποτσετίνο «φρέναρε» τη Λίβερπουλ!

Έκοψε τον… αέρα της Λίβερπουλ η Τσέλσι! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αν και αουτσάιντερ μετά την περσινή τραγική σεζόν, κατάφερε να βάλει φρένο στους «κόκκινους» με το 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει και τη νίκη.

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε η Οσασούνα τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν της LaLiga. Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ομάδα από την Παμπλόνα επιβλήθηκε 2-0 της Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» του Βίγκο, στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος και σκαρφάλωσε με το καλημέρα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ