Φραστικό επεισόδιο του Βλαχοδήμου με τον Σμιντ - Έμεινε εκτός αποστολής

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Φραστικό επεισόδιο του Βλαχοδήμου με τον Σμιντ - Έμεινε εκτός αποστολής

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:12 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 19.08.2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, με τον Γερμανό προπονητή να τον αφήνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Εστρέλα Αμαδόρα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την  Πορτογαλία ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, ο οποίος τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Εστρέλα Αμαδόρα (19/8). 

Ο Γερμανός προπονητής πήρε την απόφαση να τον αφήσει εκτός από την αποστολή της ομάδας και σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα ο Έλληνας τερματοφύλακας αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο και να μην δει την προσπάθεια των συμπαικτών του. 

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής κίπερ είναι βασικός στην Μπενφίκα από τότε που έφτασε στο «Ντα Λουζ», το 2018/2019 και μετράει 223 αγώνες με την πορτογαλική ομάδα. 

Υπενθυμίζεται ότι τη περσινή σεζόν, ο Βλαχοδήμος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μπενφίκα για 38η φορά στην ιστορία του συλλόγου και πρώτη μετά το 2019. 

Σεκιουριτάδες έκαναν εξονυχιστικούς έλεγχους σε... μικρά παιδιά για επικίνδυνα αντικείμενα (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:27 - 19.08.2023

Σεκιουριτάδες έκαναν εξονυχιστικούς έλεγχους σε... μικρά παιδιά για επικίνδυνα αντικείμενα (vid)

Ένα σουρεαλιστικό σκηνικό έλαβε χώρα στην Ουγγαρία, εκεί όπου μία ομάδα σεκιουριτάδων αποφάσισε να ελέγξει εξονυχιστικά ένα... μικρά παιδιά, τα οποία, μάλιστα, ανάγκασε να βγάλουν μέχρι και τα παπούτσια τους.

Τον περασμένο Μάρτιο με μια λιτή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Μπενφίκα, γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκολκίπερ μέχρι τον Ιούνιο του 2027. 

Tags: