Το βίντεο που πρέπει να δεις αν αγαπάς το ποδόσφαιρο - Δακρυσμένος πιτσιρικάς της Θέλτα ζητά από τον Γκάμπρι να μην φύγει: «Σε παρακαλώ...» (vid)

Το βίντεο που πρέπει να δεις αν αγαπάς το ποδόσφαιρο - Δακρυσμένος πιτσιρικάς της Θέλτα ζητά από τον Γκάμπρι να μην φύγει: «Σε παρακαλώ...» (vid)

Κώστας Τσιακλής 20:30 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 18.08.2023

Ένας μικρός οπαδός της Θέλτα παρακάλεσε τον Γκάμπρι Βέιγκα να μη φύγει από την ομάδα του.

Ο Γκάμπρι Βέιγκα ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στη Νάπολι και ένας μικρός οπαδός της Θέλτα έκανε μια τελευταία προσπάθεια να κρατήσει τον 21χρονο στην ομάδα. Ο πιτσιρικάς σταμάτησε το αυτοκίνητο του Ισπανού άσου και τον παρακάλεσε δακρυσμένος να παραμείνει στη Θέλτα.

Η Νάπολι τα έχει βρει σε όλα με τον Γκάμπρι Βέιγκα και τη Θέλτα για τη μεταγραφή του Ισπανού στην ομάδα του ιταλικού νότου με το ποσό που αναφέρεται να είναι 30 εκατομμύρια συν 6 εκατ. μπόνους. Ο 21χρόνος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Πιότρ Ζιελίνσκι, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί. Στη Νάπολι ελπίζουν πως ο παίκτης θα βρίσκεται στη Καμπανία μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κάτι τέτοιο δεν εύχεται ένας μικρός φίλος της Θέλτα, ο οποίος περίμενε τον Βέιγκα έξω από ένα γήπεδο. Ο πιτσιρικάς έδωσε στον ποδοσφαιριστή μια κάρτα για να την υπογράψει και εκείνη την ώρα τον παρακάλεσε να μη φύγει από την ομάδα του Βίγκο. «Σε παρακαλώ, Γκάμπρι, μη φύγεις», του είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια έβγαλαν μαζί και φωτογραφία. Δείτε το βίντεο:

Ο Βέιγκα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου και υπήρξαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν το φετινό καλοκαίρι, ανάμεσά τους και η Λίβερπουλ και η Τσέλσι.

Την χρονιά που μας πέρασε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βοήθησε τα μέγιστα στην παραμονή της Θέλτα στη La Liga, πετυχαίνοντας 11 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Τέλος ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής Ισπανία U21, που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρόσφατου Euro, όπου και ηττήθηκε με 1-0 από την πρωταθλήτρια Αγγλία.