Αντσελότι: «Είμαστε καλυμμένοι στη θέση του κεντρικού αμυντικού»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι: «Είμαστε καλυμμένοι στη θέση του κεντρικού αμυντικού»

Κώστας Τσιακλής 19:00 - 18.08.2023

Παρά τον τραυματισμό του Έντερ Μιλιτάο, ο Κάρλο Αντσελότι είναι ευχαριστημένος με τις επιλογές που έχει στο ρόστερ του και έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται ότι δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε ουσιαστικά πως οι «μερένγκες» δεν θα κινηθούν για άλλον κεντρικό αμυντικό μετά τον τραυματισμό του Έντερ Μιλιτάο αφού είναι καλυμμένοι με τις ήδη υπάρχων επιλογές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρεμιέρα με το... δεξί στο ισπανικό πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24, ωστόσο ο τραυματισμός του Μιλιτάο επισκίασε τη χαρά της νίκης. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος αμυντικός χτύπησε στο γόνατο, το οποίο φάνηκε να γυρίζει άσχημα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και στη θέση του να περάσει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν τους φόβους που υπήρχαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη ρήξη χιαστού. Αυτή η εξέλιξη όμως φαίνεται να μην επηρεάζει το μεταγραφικό πλάνο της Ρεάλ αφού ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως η ομάδα του είναι καλυμμένη με τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεση της.

«Είμαστε καλά καλυμμένοι σε αυτή τη θέση, έχουμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία, τον Ρούντιγκερ, τον Νάτσο και τον Αλάμπα. Ο Μάρβελ προπονήθηκε μαζί μας αυτή την εβδομάδα και έχουμε και άλλα παιδιά που σημειώνουν εξαιρετική πρόοδο. Μέχρι να έχουμε πίσω τον Μιλιτάο, θα χρησιμοποιήσουμε τα παιδιά της ακαδημίας για να καλύψουμε τον τέταρτο ρόλο του σέντερ μπακ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

Υπενθυμίζουμε ότι ρήξη χιαστού υπέστη και ο Τιμπό Κουρτουά και η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε στην αγορά και απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Κέπα από την Τσέλσι. Ο Αντσελότι σχολίασε αυτή τη μεταγραφή και ανακοίνωσε πως στο παιχνίδι με την Αλμερία θα αγωνιστεί ο Λούνιν αφού ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προσαρμογής.

«Προσαρμόζεται πολύ καλά με τους συμπαίκτες του και έχει δείξει αυτό που ήδη ξέραμε, ότι έχει ποιότητα και είναι μια προσωπικότητα κάτω από τα δοκάρια. Δεδομένου ότι εξακολουθεί να προσαρμόζεται και ο Λούνιν έκανε εξαιρετική δουλειά στο Μπιλμπάο, θα ξεκινήσουμε με τον Λούνιν αύριο. Θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Κέπα έχει πολύ υψηλό επίπεδο και είναι νέος, αλλά έχει ήδη διεθνή εμπειρία. Ο Λούνιν δεν έχει αυτή την εμπειρία, κάτι που είναι αναμενόμενο από έναν τόσο νεαρό παίκτη. Δεν θα αλλάξουμε τους τερματοφύλακες. Είναι και οι δύο πολύ καλοί, αλλά ο ένας θα πάρει περισσότερα λεπτά από τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά.