Ένα βήμα μακριά από την Κάλιαρι ο Χατζηδιάκος

Παντελής Χατζηδιάκος

i

©Intime

Ένα βήμα μακριά από την Κάλιαρι ο Χατζηδιάκος

Κώστας Τσιακλής 22:14 - 16.08.2023

Ο Παντελής Χατζηδιάκος βρίσκεται πολύ κοντά στο να μεταγραφεί στη Serie A και συγκεκριμένα στην Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να μεταγραφεί στη Serie A. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός όπως όλα δείχνουν θα αφήσει την Ολλανδία και την Αλκμάαρ για χάρη της Κάλιαρι.

Η Κάλιαρι επέστρεψε φέτος στη Serie A και θέλει να ενισχύσει αμυντικά την ομάδα της. Στο στόχαστρο της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι μπήκε ο Παντελής Χατζηδιάκος που εντυπωσίασε με τις παρουσίες του στην Αλκμάαρ.

Η Κάλιαρι όχι μόνο απλά ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά συμφωνά με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την απόκτηση του. Όπως αναφέρεται ο 26χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Ιταλούς μέχρι το 2027 και θα λαμβάνει 750 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Για την ώρα δεν γίνεται γνωστό το ποσό της μεταγραφής ωστόσο ιταλικά μέσα αναφέρουν πως οι Ολλανδοί ζητούν ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χατζηδιάκος βρίσκεται στην Αλκμάαρ από τον Ιούλιο του 2011 όταν και μεταγράφηκε από τις ακαδημίες τον Παναθηναϊκού. Με την ολλανδική ομάδα έχει φτάσει τις 209 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό πέντε γκολ και εννέα ασίστ. Την περασμένη σεζόν είχε μια γεμάτη χρονιά αφού αγωνίστηκε σε 52 αναμετρήσεις. Ο Χατζηδιάκος είναι φυσικά διεθνής με την Ελλάδα, με την οποία μετράει 27 εμφανίσεις.