Η Τραμπζονσπόρ αποχαιρέτησε τον Σιώπη

Η Τραμπζονσπόρ αποχαιρέτησε τον Σιώπη

Sportal newsroom 12:40 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 16.08.2023

Το πρωί της Τετάρτης (16/8) η Τραμπζονσπόρ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανώλη Σιώπη.

Παρελθόν από τον Τραμπζονσπόρ αποτελεί ο Μανώλης Σιώπης, όπως ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα πριν από λίγη ώρα. Ο 29χρονος Έλληνας μέσος μετακόμισε στην ομάδα της Τραπεζούντας από την Αλάνιασπορ, το καλοκαίρι του 2021. Μετά από δύο χρόνια αποχωρεί από την Τραπεζούντα και πλέον ως ελεύθερος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Η Τραμπζονσπόρ μέσω ανάρτησή της στα social media το πρωί της Τετάρτης (16/8) αποχαιρέτησε τον Μανώλη Σιώπη και τον ευχαρίστησε παράλληλα για την προσφορά του. 

Επιβεβαίωση Sportal: Τέλος ο Σιώπης από την Τράμπζονσπορ, πληρώνει τη ρήτρα αποδέσμευσής του ο Έλληνας μέσος

Η συνεργασία του Μανώλη Σιώπη με την Τράμπζονσπορ ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, επιβεβαιώνοντας κάπως έτσι το ρεπορτάζ του Sportal. Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει ο Χασάν Τουντζέλ ο Έλληνας μέσος θα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του για να αποχωρήσει από την ομάδα της Τραπεζούντας και κάπως έτσι η συνεργασία των δύο τερματίστηκε.

Από την αρχή του καλοκαιριού, ο πρώην παίκτης του Άρη και του Ολυμπιακού είχε ακουστεί έντονα πως θα αποχωρούσε από την Τράμπζονσπορ, έχοντας μάλιστα συνδεθεί με όλους τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά τουρκικά Μέσα είχαν κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με τον οποίο μάλιστα ήθελαν δύο φορές να κάνουν ανταλλαγή. Στην αρχή έχοντας δείξει ενδιαφέρον για τον Ζινκερνάγκελ, η Τράμπζονσπορ εκτός από χρήματα έδινε και τον Έλληνα μέσο. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας μάλιστα είχε κάνει λόγο, πως ο Σιώπης ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι μία λύση. Ενώ έπειτα στο «κόλπο» έβαλαν και τον Μασούρα.

Αργότερα στο «παιχνίδι» οι Τούρκοι έβαλαν και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μάλιστα χρειαζόντουσαν ένα «εξάρι» και ο Σιώπης αποτελούσε ιδανική επιλογή. Το ίδιο ισχύει και τους δύο «δικεφάλους», την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ενώ στο τέλος εμφανίστηκε και ο Άρης. 

Οι Τούρκοι επιμένουν για Σιώπη: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:20 - 12.08.2023

Οι Τούρκοι επιμένουν για Σιώπη: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του»

Η ανανέωση του Μανώλη Σιώπη με την Τραμπζονσπόρ φαίνεται να έχει «παγώσει», ενώ τα δημοσιεύματα των Τούρκων για τον επαναπατρισμό του Έλληνα διεθνή είναι ασταμάτητα.

Όπως υποστήριζαν τα τουρκικά μέσα, η Τράμπζονσπορ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Λούις Πάλμα, ενώ από τη μεριά του ο Άρης ήθελε τον Έλληνα μέσο. Κάπως έτσι τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ανταλλαγή μεταξύ των δύο ομάδων.