Ανακοινώθηκε από τη Σιβασπόρ ο Πούγγουρας - Το «αντίο» του Παναθηναϊκού
i

© Intime

Ανακοινώθηκε από τη Σιβασπόρ ο Πούγγουρας - Το «αντίο» του Παναθηναϊκού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:08 - 11.08.2023

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έσπευσε να τον αποχαιρετήσει. Νέος προορισμός του παίκτη η Τουρκία και συγκεκριμένα η Σίβασπορ.

Νέα πρόκληση στην καριέρα του καλείται να αντιμετωπίσει ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος πλέον αποτελεί ποδοσφαιριστής της Σίβασπορ. Η ομάδα της Τουρκίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό.

Δεν ανανέωσε και φεύγει ο Πούγγουρας

Τις τελευταίες μέρες φαινόταν πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο τους με τους «πράσινους», εντούτοις αυτό τελικά δεν συνέβη. Ο ίδιος επέλεξε τον προορισμό της Super Lig, με τον σύλλογο του εν λόγω πρωταθλήματος να αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι: 

«Σε συμφωνία για την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού Αχιλλέα Πούνγκουρα ήρθε η Σίβασπορ, που συνεχίζει το μεταγραφικό της έργο πριν από τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας αμυντικός, που ήρθε στη Σίβας, υπέγραψε συμβόλαιο που τον δεσμεύει τα επόμενα 2 χρόνια. Στην τελετή υπογραφής συμμετείχε ο αντιπρόεδρός μας, Μπαχατίν Εκέν

Στις υποδομές του ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1995 στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια έπαιξε στις ΠΑΕ Βέροια και Αρκά Γκντίνια και τελευταία υπηρέτησε στον Παναθηναϊκό. Καλωσορίζουμε τον Αχιλλέα Πούγγουρα στο και του ευχόμαστε επιτυχία κάτω από τη φανέλα μας».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να ευχαριστήσει τον, πλέον, πρώην ποδοσφαιριστή της, μέσω ενός μηνύματος στο Twitter, το οποίο ανέφερε ότι: «Καλή συνέχεια Αχιλλέα Πούγγουρα, σου ευχόμαστε τα καλύτερα»