Σεκιουριτάδες έκαναν εξονυχιστικούς έλεγχους σε... μικρά παιδιά για επικίνδυνα αντικείμενα (vid)
i

© SS Facebook

Σεκιουριτάδες έκαναν εξονυχιστικούς έλεγχους σε... μικρά παιδιά για επικίνδυνα αντικείμενα (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:27 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 19.08.2023

Ένα σουρεαλιστικό σκηνικό έλαβε χώρα στην Ουγγαρία, εκεί όπου μία ομάδα σεκιουριτάδων αποφάσισε να ελέγξει εξονυχιστικά ένα... μικρά παιδιά, τα οποία, μάλιστα, ανάγκασε να βγάλουν μέχρι και τα παπούτσια τους.

Την Παρασκευή (18/8) η Ζαλαεγκερσέγκι υποδέχθηκε στην έδρα της την Ντιόσγκιορι,  με φόντο την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ουγγαρίας. Υπό τον φόβο επεισοδίων, οι έλεγχοι έξω από το γήπεδο ήταν αυστηροί.

Ανάγκαζαν τα παιδιά να βγάζουν τα παπούτσια τους 

Οι σεκιούριτι έλεγχαν κάθε φίλαθλο διεξοδικά, αφού ήθελαν να σιγουρευτούν πως κανένας από αυτούς δεν κουβαλούσε μαζί του επικίνδυνα αντικείμενα, όπως για παράδειγμα φωτοβολίδες, καδρόνια, μπουκάλια κ.ο.κ. Όμως μία ομάδα από stewart το παράκανε λίγο...

Ειδικότερα, πριν τον αγώνα, οι εν λόγω άνθρωποι αποφάσισαν να ελέγξουν εξονυχιστικά ένα γκρουπ μικρών παιδιών, το οποίο αγόρασε εισιτήρια για την αναμέτρηση. Οι εικόνες ήταν πραγματικά σουρεαλιστικές, αφού οι σεκιούριτι ανάγκαζαν το κάθε παιδί να βγάζει τα παπούτσια του, προκειμένου να βεβαιωθούν πως δεν κουβαλούσε τίποτα. 

Η κίνηση αυτή, όπως ήταν λογικό, κατακρίθηκε από όσους είδαν το επίμαχο βίντεο στα social media, ζητώντας την απόλυση των ανθρώπων που πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση. 

Tags: