Ποιος Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Ο πιο γνωστός δημοσιογράφος του κόσμου χαρίζει Rolex στον Φαμπίνιο και το Κοράνι στον Μπενζεμά (vid)

Ποιος Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Ο πιο γνωστός δημοσιογράφος του κόσμου χαρίζει Rolex στον Φαμπίνιο και το Κοράνι στον Μπενζεμά (vid)

Κώστας Τσιακλής 19:33 - 16.08.2023

Ο δημοσιογράφος Ιμπραχίμ Αλ-Φαριάν έγινε viral για τα δώρα που έκανε στους νέους αστέρες του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μπορεί να είναι ένας ρεπόρτερ που φημίζεται για τα ρεπορτάζ του ωστόσο αυτός που έγινε viral το τελευταίο διάστημα είναι ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος, Ιμπραχίμ Αλ-Φαριάν που έκανε διάφορα δώρα στους νέους αστέρες του πρωταθλήματος όπως ο Φαμπίνιο και ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Αλ-Φαριάν είναι γνωστός ως ο «βασιλιάς των φλας» λόγω της συχνής του παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του κόσμου αφού μετέδωσε έξι Παγκόσμιο Κύπελλα ενώ έχει και πολύ καλή σχέση με τους ποδοσφαιριστές.

Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο Αλ-Φαριάν έγινε viral για διάφορα δώρα που έκανε στα νέα αστέρια του Saudi Pro League. Ο Σαουδάραβας λοιπόν «καλωσόρισε» τον Φαμπίνιο με ένα Rolex ενώ στον Καρίμ Μπενζεμά δώρισε το Κοράνι μεταφρασμένο στα γαλλικά. Μάλιστα ο Γάλλος σούπερ σταρ έμεινε πολύ έκπληκτος με τη στάση του δημοσιογράφου.

Ένα άλλο περιστατικό ήταν αυτό με την ακριβότερη μεταγραφή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, Μαϊκόμ, που ο Αλ-Φαριάν τον φίλησε στοργικά στο μάγουλο. Τέλος ο διάσημος δημοσιογράφος πιάστηκε να μιλάει και φιλικά με τον προπονητή της Αλ Ιτιχάντ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Δείτε τα βίντεο: