Χέντερσον και Μανέ μαζί πάλι στη Σαουδική Αραβία (vids)

Χέντερσον και Μανέ

i

©glomex

Χέντερσον και Μανέ μαζί πάλι στη Σαουδική Αραβία (vids)

Ορέστης Καδδάς 23:46 - 14.08.2023

Ο Τζόρνταν Χέντερσον και ο Σαντιό Μάνε πήραν μεταγραφή φέτος στη Σαουδική Αραβία και συναντήθηκαν, ως αντίπαλοι αυτή τη φορά, στην πρεμιέρα των ομάδων τους για το πρωτάθλημα.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον εγκατέλειψε τον περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Λίβερπουλ για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ, όπου προπονητής είναι ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ. Παρόμοιο δρομολόγιο πραγματοποίησε και ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος άφησε τη Μπάγερν Μονάχου για τα λεφτά της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η μοίρα τους έφερε αντιμέτωπους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, με τους παλιούς συμπαίκτες να έχουν έναν εγκάρδιο χαιρετισμό. 

Ο Χέντερσον πήγε στην Αλ Ετιφάκ αντί σχεδόν 14 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Αλ Νασρ έδωσε σχεδόν 30 εκατ. ευρώ για τον Σενεγαλέζο διεθνή. 

Ο Χέντερσον εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάει στη Σαουδική Αραβία!
PREMIER LEAGUE

13:00 - 09.08.2023

Ο Χέντερσον εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάει στη Σαουδική Αραβία!

Ο Τζόρνταν Χέντερσον σε συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και παράλληλα υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος» να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στην Εθνική Αγγλίας.

Νικήτρια του ματς ήταν η γηπεδούχος Αλ Ετιφάκ με 2-1 με γκολ των Ρόμπιν Κουάισον και Μουσά Ντεμπελέ, o οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν. Παρόλα αυτά αυτή που προηγήθηκε ήταν η Αλ Νασρ με τον Σαντιό Μανέ να σκοράρει μόλις στο 4'. Η ομάδα από το Ριάντ πάντως αγωνίστηκε χωρίς κανένα από τα αστέρια της πέρα από τον Μανέ και αυτό γιατί πριν δύο μόλις μέρες έπαιξε στον τελικό του Arab Club Champions Cup, το οποίο και κατέκτησε με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο.