Ο Χέντερσον εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάει στη Σαουδική Αραβία!
i

©twitter/@Record_Sport

Ο Χέντερσον εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάει στη Σαουδική Αραβία!

Μαρία Δαλιάνη • 13:00 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Τζόρνταν Χέντερσον σε συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και παράλληλα υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος» να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στην Εθνική Αγγλίας.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ετιφάκ. Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ πήρε την απόφαση μετά από 12 χρόνια να εγκαταλείψει την Αγγλία και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. 

Ο Χέντερσον σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Λίβερπουλ αλλά και στην επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στην Εθνική Αγγλίας. Ο άλλοτε αρχηγός της Λίβερπουλ υποστήριξε ότι ο λόγος της μεταγραφής του στην Αλ Ετιφάκ ήταν η παρουσία του πρώην συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ και νυν προπονητή του, Στίβεν Τζέραρντ. 

Να θυμίσουμε πως πριν ένα μήνα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και νυν τεχνικός της Άλ Ετιφάκ αποφάσισε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε άλλη ήπειρο και συγκεκριμένα στη Σαουδική Αραβία.

«Ο Στίβεν ήταν ένας από τους λόγους για τον οποίο ήρθα. Θέλω να δουλέψω μαζί του»

Η Άλ Ετιφάκ ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 14 Αυγούστου με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να υποδέχεται στο γήπεδο της την Άλ Νασρ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

« Πρέπει να είμαστε έτοιμοι την πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος για την αναμέτρηση με την Άλ Νασρ και πιστεύω ότι θα είμαστε. Έχουμε κάνει κάποιες καλές προπονήσεις», πρόσθεσε ο Χέντερσον.

Στη συνέχεια ο διεθνής Άγγλος μέσος τόνισε, «Ελπίζω ότι θα συνεργαστούμε καλά και θα μπορέσουμε να κάνουμε την ομάδα πιο επιτυχημένη».

Ο 33χρονος Άγγλος διεθνής, ο οποίος μετράει 77 συμμετοχές με το εθνόσημο υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος» να μην συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της χώρας του. Στη συνέχεια ο Άγγλος μέσος πρόσθεσε, «Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Άμα είμαι καλός και αξίζω μια θέση στην Εθνική δεν υπάρχει λόγος να μην με επιλέξει ο προπονητής μου» με τον Χέντερσον να τονίζει ότι για αυτόν είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο η Εθνική και ότι θέλει να βοηθήσει τους συμπατριώτες του όπως τους βοήθησε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.