Επικός οπαδός σε Γκρίλις: «Έλα στον Ολυμπιακό ρε παιχτάρα - Τζάμπα μπύρες!» (vid)

Τζακ Γκρίλις

i

© PrtScr

Επικός οπαδός σε Γκρίλις: «Έλα στον Ολυμπιακό ρε παιχτάρα - Τζάμπα μπύρες!» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:23 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 17.08.2023

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, ένας οπαδός του Ολυμπιακού έγινε viral καθώς ζήτησε από τον Γκρίλις να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά με... αντάλλαγμα τζάμπα μπύρες.

Όπως είναι λογικό, ο τελικός του UEFA Super Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς τράβηξε όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων. Χιλιάδες οπαδοί από ολόκληρη την Ευρώπη ταξίδεψαν στην Ελλάδα με προορισμό το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να δουν μία σπουδαία αναμέτρηση, στην οποία αγωνίστηκαν αρκετοί σταρ.

Ένας από αυτούς δεν θα μπορούσε να μην ήταν και ο Τζακ Γκρίλις, του οποίου η φιγούρα πρωταγωνιστεί μετά τα όσα μας παρουσίασε ο ίδιος στους πανηγυρισμούς του περασμένου Ιούνη για την κατάκτηση του Champions League. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος διεθνής πρωταγωνιστής είχε «κλέψει» την παράσταση. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού, το εξαιρετικό πλασέ του Ρόδρι στο 68ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση (1-0) και χάρισε στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το πρώτο τρεμπλ της ιστορίας της. Στη συνέχεια ωστόσο, ο Τζακ Γκρίλις πήρε την... κατάσταση στα χέρια του και αναδείχθηκε ο απόλυτος MVP των πανηγυρισμών.

Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό οι οπαδοί να αποθεώσουν τους θριαμβευτές, ο Γκρίλις τα... έτσουξε λίγο παραπάνω και χάρισε στους φίλους της ομάδας ένα απίθανο show με τα όσα έκανε κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της μεγάλης γιορτής που στήθηκε στο Μάντσεστερ. Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Γκρίλις αμέτρητες φορές με ένα ποτό στο χέρι, είτε αυτό ήταν μπύρα, είτε βότκα, είτε σαμπάνια και όπως αποδείχθηκε ο ίδιος το γλέντησε και με το παραπάνω.

Όπως ήταν λογικό, από εκείνη τη στιγμή και ύστερα το ξέφρενο πάρτι που έστησε ο ποδοσφαιριστής των «Πολιτών» ήταν η αιτία για να του βγει το... όνομα. Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, ένας φίλος του Ολυμπιακού ο οποίος χθες (16/7) παραβρέθηκε στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει τον τελικό του UEFA Super Cup, πρότεινε στον Τζακ Γκρίλις να έρθει στην ομάδα του Πειραιά με ένα... ισχυρό αντάλλαγμα. 

Αλγερινός οπαδός συνελήφθη με μαχαίρι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:28 - 17.08.2023

Αλγερινός οπαδός συνελήφθη με μαχαίρι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κατά τη διάρκεια του απαραίτητου ελέγχου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λίγο πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα σε Μάντσετσερ Σίτι και Σεβίλλη, ένας Αλγερινός οπαδός συνελήφθη καθώς είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Όπως διαπιστώνεται και στο παρακάτω βίντεο, συγκεκριμένα του φώναξε: «Έλα στον Ολυμπιακό μωρή παιχτάρα, τζάμπα μπύρες!».

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έδωσε την απάντησή του με ένα χειροκρότημα. Τέλος, να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με τη Σίτι ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2027 κι όπως όλα δείχνουν ο Γκρίλις θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ, παρά την ενδιαφέρουσα πρόταση του «ερυθρόλευκου» οπαδού.